Politiikkaluotain-podcastissä katsotaan tulevaan

Vaalit eivät lopu kuntavaaleihin. Tekirin neuvonantajat Anu Kuistiala ja Timo Laaninen pohtivat Politiikkaluotain-podcastissa perussuomalaisten puheenjohtajavaalin sekä Ranskan presidentinvaalin asetelmia.

Lataa Politiikkaluotain ja ota hyvä kuunteluasento Politiikkaluotain-podcastin parissa.

Kevät tuo mukanaan henkilövaihdoksia Suomen politiikan huipulla, kun perussuomalaisten Timo Soini ja vihreiden Ville Niinistö jättävät puheenjohtajan paikan. Eurooppa jännittää taas Ranskan presidentinvaalien tulosta. Suomessa tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ilmoittanut kertovansa mahdollisista jatkoaikeistaan kevään kuluessa.

Eduskunnassa rintamalinjat rakoilevat kevään aikana alkoholilakia käsitellessä. Lisäksi Sote- ja maakuntalakipaketti olisi määrä hyväksyä ennen juhannusta. Viivästys luultavasti lykkäisi sote-järjestämislain ja maakuntalain voimaantuloa elokuun alkuun.

Politiikkaluotain on Tekirin palvelu, joka luotaa politiikan ja yhteiskunnan tapahtumia tarjoten tarpeisiinne räätälöityjä analyyseja tulevaisuudesta. Pysy yhteiskunnan pulssilla tilaamalla meiltä lisätietoa kalenterin tapahtumista ja tarpeisiinne räätälöidyt analyysit politiikan suuntaviivoista. Tiedät mihin varautua, ehdit valmistautua, ja ennen kaikkea vaikuttaa.

Tulosta kalenteri toimiston seinälle tai ota se mukaan palaveriin. Tekirin asiantuntijat päivittävät kalenterin kuukausittain aina kolmeksi kuukaudeksi eteenpäin yhteistyössä verkostojemme kanssa.

Jäikö tilaisuutesi kalenterista? Ota yhteyttä:
Ilari Leskelä
Viestinnän suunnittelija
+358 50 462 6903
ilari@tekir.fi