Pekka Sauri Tekirin neuvonantajaksi

Viestintätoimisto Tekir on nimittänyt neuvonantajakseen (Senior Advisor) Ph.D. Pekka Saurin.

Sauri työskentelee Tekirin asiakasprojekteissa erityisesti yhteiskunnallisen viestinnän, sosiaalisen median ja johtajuusviestinnän projekteissa.

”Toivon, että pitkä kokemukseni paikallishallinnosta niin poliitikkona kuin virkamiehenäkin auttaa näkemään uusien viestintäkanavien avaamat mahdollisuudet strategisten päämäärien saavuttamisessa. Tämä koskee sekä julkishallintoa että elinkeinoelämää. Viestintä ja johtaminen kuuluvat yhteen enemmän kuin koskaan aikaisemmin”, Pekka Sauri sanoo.

Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemen mukaan Sauri tuo Tekiriin vahvaa, omaperäistä ajattelua ja laajaa kokemusta, joka koituu Tekirin asiakkaiden hyväksi.

“Pekka Sauri on yksi tunnetuimmista sosiaalisen median vaikuttajista. Hän on itse näyttänyt, miten viestinnällä johdetaan. Sen lisäksi Pekka tuo Tekiriin merkittävää poliittista ja kunnalliseen päätöksentekoon liittyvää osaamista. Kun kuntien ja maakuntien rakenteet ovat murroksessa, asiakkaamme hyötyvät varmasti Pekan ainutlaatuisesta kokemuksesta”, Hämeenniemi sanoo.

Pekka Sauri on pitkän linjan poliittinen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Sauri on toiminut Helsingin kunnallispolitiikassa 80-luvulta lähtien ja vuodesta 2003 lähtien hän työskenteli lähes 14 vuotta Helsingin apulaiskaupunginjohtajana. Lisäksi Sauri on toiminut Vihreiden puoluesihteerinä ja puheenjohtajana. Sauri tunnetaan myös mediasta, parhaiten Yölinja-ohjelman psykologina. Sauri on myös kirjailija, joka on julkaissut useita tieto- ja kaunokirjallisia kirjoja.

Lisätietoja:
Pekka Sauri
Neuvonantaja
Tekir Oy
0500 433 464