Nico La Fiura Tekirin johtavaksi konsultiksi

Nico La Fiura aloitti joulukuun alussa Tekirin johtavana konsulttina. Hän tulee keskittymään erityisesti markkinointiviestinnän projekteihin ja Tekirin markkinointiviestinnän palveluiden kehittämiseen. 

Nico työskentelee Tekirissä markkinointiviestintään erikoistuneena johtavana konsulttina, joka vastaa Tekirin markkinointiviestinnän palveluiden kehityksestä. 

Hänen vahvuusalueitaan ovat kokonaisvaltainen kyky ymmärtää ja kehittää nopeasti erilaisia liiketoimintoja ja auttaa organisaatioita menestymään paremmin digitalisoituvan maailman muokatessa käyttäytymistä, ostamista ja viestintää. 

”On hienoa päästä liittymään Tekirin kaltaiseen huippuasiantuntijoiden organisaatioon ja tuomaan omaa vahvaa osaamista osaksi Tekirin asiakkaiden markkinointiviestinnän projekteja” kertoo Nico.

Nico on urallaan keskittynyt erityisesti digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin, niiden johdannaisiin teknologioihin sekä kokemukselliseen, luovaan markkinointiviestintään. Ennen Tekiriä Nico on kerännyt kokemusta markkinointiin ja digitaalisuuteen keskittyvissä toimistoissa. Lisäksi vuonna 2019 Nico voitti työparinsa kanssa kansainvälisen AMIN Young Creatives -kisan.  

Tekir on tarjonnut markkinointiviestinnän palveluita aiemminkin, mutta Nicon kanssa haluamme kehittää palveluitamme rohkeasti ja voimakkaasti. Haluamme olla asiakkaillemme kokonaisvaltainen kumppani ja markkinointiviestinnän palvelut ovat tärkeä osa tätä kokonaisuutta. Nicon rekrytoinnin myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paljon ymmärrystä markkinoinnista ja luovuutta sen toteuttamiseen”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo. 

Tekirissä Nico tulee auttamaan organisaatioita ymmärtämään paremmin digitaalista markkinointia, sen teknologioita ja miten markkinointiviestintään voidaan tuoda ripaus luovuutta ja kokemuksellisuutta. 

Lämpimästi tervetuloa, Nico