Mikko Koskinen vahvistamaan Tekirin yhteiskunnallisen vaikuttamisen osaamista

Mikko Koskinen siirtyy Tekir Oy:n johtavaksi asiantuntijaksi alkaen 4.8.2021. Koskinen tuo Tekiriin vahvaa osaamista yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja poliittisesta päätöksenteosta.  

 

Mikko Koskinen siirtyy Tekiriin johtavan asiantuntijan rooliin kesän lopussa. Koskinen tulee vahvistamaan Tekirin kasvavaa vaikuttajaviestinnän palvelualuetta ja tukemaan Tekirin asiakkaita strategiaprojekteissa sekä varautumisen ja kriisien saralla. 

Koskisella on pitkä ja monipuolinen ura yhteiskunnallisen vaikuttamisen kentällä. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Valtioneuvoston kanslian valtiosihteerinä, SDP:n poliittisen valmistelun päällikkönä sekä Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n koulutuspäällikkönä. 

Odotan kovasti, että pääsen aloittamaan työt Tekirin huippuasiantuntijoiden kanssa ja tuomaan oman osaamiseni yhteiskunnallisesta vuoropuhelusta ja strategisesta ajattelusta Tekirin asiakkaiden käyttöön” Mikko Koskinen kertoo. 

Koskisen kokemus vahvistaa erityisesti vaikuttajaviestinnän konsultointia, jossa asiakkaita autetaan ymmärtämään toimintaympäristöön vaikuttavaa lainsäädäntöä ja sääntelyä. Myös yhteiskunnallisen vuoropuhelun osaaminen ja ymmärtäminen ovat entistä tärkeämpiä Tekirin asiakkaiden toiminnassa.   

”Tekirin tiimillä on vuosien kokemus politiikasta ja sen rakenteista, ja Mikko tulee kasvattamaan Tekirin asiantuntemusta poliittisesta päätöksenteosta ja yhteiskunnallisesta vuorovaikutuksesta entisestään. Haluamme tarjota asiakkaillemme yhä kattavampaa yhteiskunnallisen vaikuttamisen osaamista, jota tarvitaan regulaation lisääntyessä jatkuvasti eri toimialoilla. Mikon laaja-alainen osaaminen tulee asiakkaidemme käyttöön myös poliittisen toimintaympäristön luotaamisessa ja varautumisen projekteissa.” kertoo Tekirin johtaja ja vaikuttajaviestinnän asiantuntija Eero Rämö.  

”Vaikuttamisen palveluiden kysyntä on kovassa kasvussa Tekirissä. Mikon monipuolinen osaaminen ja ymmärrys poliittisesta päätöksenteosta saadaan nyt asiakkaidemme käyttöön. Olemme iloisia ja tyytyväisiä, että Mikko valitsi Tekirin” kertoo Tekirin hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa.   

 

Lisätietoja 

 Eero Rämö, johtaja, Tekir  
+358 40 539 2737 

Mikko Koskinen 

+358 50 304 2007