Markus Vierumäki ja Iiris Komulainen konsulteiksi

Alkavan syksyn iloiset henkilöstöuutiset saavat jatkoa, kun Tekir vahvistaa asiantuntijoiden joukkoa nimittämällä kaksi uutta viestintäkonsulttia.  
 
Iiris Komulainen on nimitetty viestintäkonsultiksi 1.9. alkaen. Tekirillä Iiris on suunnittelijana keskittynyt erityisesti strategiseen viestintään, media- ja markkinointiviestintään sekä maineenhallinnan kysymyksiin. Ennen Tekiriä Iiris on toiminut muun muassa strategisen luovan suunnittelun parissa ja monipuolisesti eri luottamustehtävissä.  

“Olen viihtynyt Tekirillä erinomaisesti heti ensimmäisestä päivästä saakka. Työskentely Tekirillä haastaa ja kehittää omaa osaamistani jatkuvasti. Kollegoiden terävyys, taitavuus ja yhteishenki ilahduttavat joka päivä. Konsulttina toivon tuovani asiakkaillemme apua erityisesti maineenhallinnan ja ennakoinnin teemoissa”.  

Markus Vierumäki on nimitetty 1.7. alkaen vaikuttajaviestinnän konsultiksi. Markus on yhteiskunnallisen keskustelun ja päätöksenteon asiantuntija. Tekirillä Markus on keskittynyt korkeasti reguloituihin toimialoihin, kuten terveyteen ja teknologiaan sekä erilaisiin julkiseen sektoriin liittyviin laajoihin teemoihin. Markus on aloittanut Tekirillä aikanaan harjoittelijana ja siirtyy nyt vaikuttajaviestinnän konsultiksi viestinnän suunnittelijan tehtävistä.  
 
Markus kertoo olevansa innoissaan päästessään entisestään kehittämään Tekirin vaikuttajaviestinnän palveluita. “Jatkuvasti kehittyvä regulaatio, sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistus sekä tulevat vaalit herättävät paljon kysymyksiä. Konsultin roolissa pääsen entistä laajemmin auttamaan asiakkaitamme ratkomaan akuutteja ja tulevia haasteita”, Markus jatkaa.  
 
Tuomme asiakkaillemme mielenrauhaa yli 35 viestinnän ammattilaisen voimin. Voit tutustua Tekiriin ja eri asiantuntijoihimme täällä.