Kevään Politiikkaluotain: Suomi tienristeyksessä, onko puolueista kääntämään kurssia?

Jännittävä eduskuntavaalikevät on käsillä. Tällä kertaa vaalihuumaa varjostavat kuitenkin ennen kaikkea kansainvälisen politiikan käänteet.

Suomen paikka NATOn täydellisten turvatakuiden piirissä vaikuttaa olevan edelleen kaukana. Maailmantalouden ennusmerkit eivät lupaa helppoja lähiaikoja. Energiakriisi ei ole tänä talvena ollut niin paha kuin mitä ennakkoon pelättiin, mutta alkava toinen sotavuosi voi pahentaa tilannetta. Kuka puoluejohtaja vakuuttaa kansalaiset parhaiten omasta kyvystään johtaa maata tänä haastavana aikana? Mikä puolue taitaa ainutlaatuisen ja lyhyen loppukirin tekemisen taidon? 

Kevään Politiikkaluotain täyttyy vaalitunnelmasta. Luotaimen sivuilta voit lukea suurien puolueiden eduskuntavaaliasetelmista ja siitä, minkälaista yhteistyötä eri hallituspohjat lähtisivät edistämään. Mukana on myös teksti energiapolitiikan näkymistä ja katsaus Ruotsin käynnissä olevaan EU-puheenjohtaja-kauteen. 

Politiikan tärkeimmät päivämäärät elokuun loppuun asti löytyvät Luotaimen sivuilta. Seuraava Politiikkaluotain julkaistaan jälleen syksyllä. 

Mukavia lukuhetkiä! 

Politiikkaluotain on Tekirin palvelu, joka luotaa politiikan sekä yhteiskunnan tapahtumia ja kokoaa ne kalenteriin. Politiikkaluotaimen avulla pysyt yhteiskunnan pulssilla!

Tilaa Politiikkaluotain täältä.