Kuva Lindströmin talosta

Kalle Seire Tekirin johtoryhmään

Tekir Oy:n hallitus on nimittänyt Kalle Seiren johtoryhmän jäseneksi 1.1.2021 alkaen. Samalla hallitus nimitti Riikka Kouhin yhtiön varatoimitusjohtajaksi.

Kalle Seire on työskennellyt Tekirissä huhtikuusta 2019 lähtien. Ennen Tekiriä Seirellä on pitkä tausta viestinnän, markkinoinnin ja myynnin tehtävissä.

Asiakkuusjohtajana työskennelleen Seiren tehtävänkuviin kuuluu jatkossakin Tekirin asiakastyön kehittäminen.

”Tekirin kasvaessa asiakkaidemme vaatimukset meitä kohtaan ovat luonnollisesti myös kasvaneet. Haluamme vastata niihin ja kehittyä asiakkaillemme entistä monipuolisemmaksi kumppaniksi, joka pystyy auttamaan isojen kokonaisuuksien kehittämisessä ja konsultoinnissa. Kalle on jo puolentoista vuoden ajan kehittänyt asiakasvastaaviemme työtä ja asiakkuuksiemme hoitamista. Tätä työtä hän tulee jatkamaan uudessa roolissaankin. Kallen johtama työ osaltaan auttoi Tekirin pandemiavuoden 2020 läpi kunnialla, ja odotamme jo mitä kaikkea saamme aikaan tulevina vuosina”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo.

Tekir Oy:n hallitus nimitti samassa yhteydessä yhtiössä jo vuodesta 2015 työskennelleen ja vuodesta 2016 Tekirin johtoryhmään kuuluneen Riikka Kouhin Tekirin varatoimitusjohtajaksi.

Tekirin johtoryhmän kuuluvat uusien nimitysten myötä toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi, varatoimitusjohtaja Riikka Kouhi sekä johtajat Johanna Henttonen, Eero Rämö ja Kalle Seire.