Jarno Limnéll Tekirin hallitukseen

Viestinnän konsulttiyritys Tekir Oy on valinnut professori, toimitusjohtaja Jarno Limnéllin, 45, yhtiön uudeksi hallituksen jäseneksi.

Jarno Limnéll toimii Tosibox Oy:n toimitusjohtajana ja Aalto-yliopiston työelämäprofessorina kyberturvalllisuuden alueella. Limnéll on koulutukseltaan sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri (majuri evp.).

”Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme Jarno Limnéllin vahvistamaan Tekirin hallitusta. Jarno on Suomen tunnetuimpia kyberturvallisuuden ja digitaalisen tulevaisuuden asiantuntijoita. Tekirin asiakkaat joutuvat varautumaan näihin asioihin entistä enemmän, ja tämä varautuminen on yksi Tekirin kasvualueista. Uskon, että Jarnon osaamisella ja kansainvälisellä näkemyksellä on paljon käyttöä myös Tekirin strategiatyössä”, sanoo Tekirin hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa.

Tekirin hallitukseen kuuluvat Harri Saukkomaa (puheenjohtaja), Pertti Korhonen (varapuheenjohtaja), Jarno Limnéll, Melek Mazici, Marja Ristola ja Selim Saukkomaa. Hallituksen sihteerinä toimii asianajaja Markku Varhela.