Heikki Herlin viestinnän harjoittelijaksi ja Mari Joronen viestinnän suunnittelijaksi Tekiriin

Tekir vahvistaa helmikuussa asiantuntijoiden joukkoaan kahdella uudella nimityksellä. Heikki Herlin on aloittanut 1.2. viestinnän harjoittelijana ja Mari Joronen viestinnän suunnittelijana.  

Heikki on medialiiketoiminnan ja viestinnän monipuolinen asiantuntija, jolla on kokemusta niin tekstisisällöistä kuin videotuotannosta. Heikki toimii eri mediayhtiöiden luottamustehtävissä, ja häntä kiinnostaa erityisesti kansainvälistymisen ja digitaalisen median tarjoamat mahdollisuudet organisaatioille. Heikki on opiskellut elokuva- ja tv-tuotantoa New York Film Academyssa sekä politiikkaa ja viestintää Helsingin yliopistossa. 

Tekirin harjoittelulta Heikki odottaa uusia ja myös odottamattomia haasteita sekä vaikuttavaa tiimityötä Suomen kovimpien viestinnän asiantuntijoiden kanssa.  

”Haluan olla mukana vahvistamassa Tekirin asiantuntijuutta niin median, tarinankerronnan kuin liiketoiminnan ja strategiatyön alueilla, ja näen Tekirin myös luontevana paikkana oman osaamisen kehittämiseen.”  

Tekirillä markkinointiviestinnän harjoittelijana työskennellyt Mari Joronen on nimitetty 1.2. alkaen viestinnän suunnittelijaksi. Mari on asiakaslähtöinen viestijä, jolla on kokemusta viestinnän ja markkinoinnin kentän monipuolisten tehtävien parista. Mari on kiinnostunut erityisesti vastuullisuusteemoista ja digiympäristöjen tarjoamista mahdollisuuksista niin viestinnän kuin markkinoinnin kehittämiseksi. Työn ohella Mari suorittaa markkinoinnin maisteriopintoja Turun yliopistossa.  

Mari aloitti harjoittelijana helmikuussa 2022, jonka jälkeen hän vietti syksyn vaihto-opintojen parissa Hong Kongissa.  

”Antoisan syksyn jälkeen on oikein mukava palata Tekiriin. Odotan innolla tulevia projekteja ja niiden mukana tulevia oivalluksia.” 

Lämpimästi tervetuloa Tekiriin, Heikki ja Mari!