Harri Saukkomaa Georgian yliopiston Crisis Communication Think Tankin asiantuntijajäseneksi

Tekirin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa on kutsuttu Crisis Communication Think Tankin (CCTT) Internationalin asiantuntijajäseneksi. CCTT on Georgian ja Amsterdamin yliopistojen yhteinen hanke, johon kutsutaan 10 tutkijaa ja 10 kriisiviestinnän asiantuntijaa tai ammattilaista Euroopasta.   

CCTT on ajatushautomo, jonka tarkoituksena on edistää ymmärrystä ja keskustelua kriisiviestinnästä sekä strategisesta konfliktinratkaisusta painottaen kehittyviä teknologioita. CCTT kutsuu jäsenikseen kriisiviestinnän kentän toimijoita heidän akateemisten ansioidensa sekä käytännön kokemuksen perusteella.   

“Odotan innolla yhteisiä projekteja ja keskusteluja kansainvälisten kollegojen ja tutkijoiden kanssa. Olen varma, että myös Tekir ja asiakkaamme hyötyvät uusista ajatuksista ja kansainvälisestä verkostosta, johon pääsen liittymään. Tehtäväni CCTT:ssä on luottamustoimi, joten työni Tekirissä jatkuu ennallaan”, Harri Saukkomaa sanoo.   

Harri Saukkomaa on maineenhallinnan ja vaativan viestinnän johtava asiantuntija Suomessa. Harrilla on yli 40 vuoden kokemus mediasta, yhteiskunnallisesta keskustelusta ja liiketoiminnasta. Hän on kokenut johtoryhmien ja hallitusten viestintävalmentaja ja -sparraaja sekä yksi Suomen tunnetuimmista kriisiviestinnän asiantuntijoista. Harri Saukkomaa on myös aktiivinen tietokirjailija ja usean yrityksen hallituksen jäsen.   

Tutustu Harriin ja muihin asiantuntijoihimme täältä.