Eero Rämö vahvistamaan Tekirin vaikuttajaviestinnän osaamista

Eero Rämö aloittaa Tekirissä vaikuttajaviestinnän konsulttina 1.3.2018. Rämö tuo Tekiriin liiketoimintaymmärryksen lisäksi vahvaa näkemystä poliittisesta päätöksenteosta.

Eero Rämö siirtyy Tekiriin Suomen Urheiluliiton kehitysjohtajan tehtävistä. Rämö on työskennellyt Suomen Urheiluliitossa vuodesta 2006 lähtien erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Työuransa lisäksi Rämö on toiminut useissa luottamustehtävissä muun muassa Suomen Punaisen Ristin valtuuston puheenjohtajana (2014-2017), SPR Veripalvelun varapuheenjohtajana (2010-2014) ja Allianssi ry:n puheenjohtajana (2014-2017).

Vaikuttajaviestinnästä on tullut yhä merkittävämpi osa Tekirin liiketoimintaa. Suomen yrityskentän monipuolistuessa yritysten ja julkisen sektorin välisen vuorovaikutuksen tarve kasvaa. Tekirissä vaikuttajaviestinnän konsultointi perustuukin ymmärrykseen sekä poliittiseen päätöksentekoon vaikuttavista tekijöistä että asiakkaiden strategisista tavoitteista, ja näiden näkemysten yhteensovittamiseen.

”Eeron monipuolinen tausta istuu erittäin hyvin Tekirin näkemykseen modernista vaikuttajaviestinnän konsultoinnista. Eeron ymmärrys poliittisesta päätöksenteosta, laajat yhteiskunnalliset verkostot sekä liiketoiminnallinen osaaminen saadaan nyt asiakkaidemme käyttöön ja palveluidemme kehitystyöhön”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi nimitystä.

”Toimittuani yli vuosikymmenen ajan suomalaisen urheilun kentällä ja eri puolilla kansalaisyhteiskuntaa, olen enemmän kuin innoissani siirtyessäni Tekirin ja asiakkaidemme palvelukseen. Tekirissä vetivät puoleensa rautainen tekemisen taso ja alan johtavat ammattilaiset. On etuoikeus liittyä Tekirin osaavaan porukkaan.”, Eero Rämö kommentoi.