Eero Rämö Tekirin johtoryhmään

Tekir Oy:n hallitus on nimittänyt Eero Rämön johtoryhmän jäseneksi 1.7.2019 alkaen. Rämö vastaa myös johtajana Tekirin vaikuttajaviestinnän palveluista.

Eero Rämö on työskennellyt Tekirissä maaliskuusta 2018 lähtien. Aiemmin urallaan Rämö on toiminut useissa järjestömaailman johtotehtävissä ja luottamustehtävissä. Koulutukseltaan Rämö on teologian ja oikeustieteen maisteri.

”Eero on vastannut vuoden ajan Tekirin vaikuttajaviestinnästä ja tehnyt loistavaa työtä. Vaikuttajaviestintä on kasvanut entistä tärkeämmäksi osaksi Tekirin palveluita, ja vastuu tämän kokonaisuuden kehittämisestä säilyy Eerolla myös tulevaisuudessa. Uskomme Tekirissä siihen, että yrityksillä on entistä vahvempia näkemyksiä maailmaan muutoksiin. Vaikuttamisesta ja merkityksellisestä viestinnästä on tullut liiketoiminnan edellytys”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo.

”Eerolla on myös monipuolista kokemusta kansainvälisistä johtotehtävistä. Se on meille arvokasta, kun Tekir hakee uusia kasvumahdollisuuksia maailmalta”, Hämeenniemi kommentoi.

Tekirin johtoryhmän muut jäsenet ovat toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sekä johtajat Riikka Kouhi ja Johanna Henttonen.

Tekir on vaativaan viestintään ja maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 3,9 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 32 työntekijää.