Axel Nurmio, Akseli Rouvari, Ella Mäkelä ja Saku Pesonen Tekiriin

Alkava syksy on henkilöstöuutisten täyteinen, kun Tekir vahvistaa osaajien joukkoaan. Axel Nurmio aloittaa viestinnän suunnittelijana ja Akseli Rouvari vaikuttajaviestinnän suunnittelijana. Ella Mäkelä ja Saku Pesonen aloittavat viestinnän harjoittelijoina.  
 
Toimittajataustainen Axel Nurmio (FM) aloittaa Tekirillä viestinnän suunnittelijana, ja vahvistaa erityisesti mediaviestinnän palveluiden tarjontaa. Axelilla on pitkä kokemus Yleisradion palveluksesta, jossa hän on viimeisimpänä työskennellyt Svenska Ylen uutistoimituksessa. Uutismedioiden ja broadcastin lisäksi Axel on työskennellyt tutkivan journalismin parissa ja tuo asiakastyöhön monipuolista mediatyön näkökulmaa.  
 
Tekirin vaikuttajaviestinnän palvelut saavat uuden ammattilaisen, kun Akseli Rouvari aloittaa vaikuttajaviestinnän suunnittelijana. Akselilla on monipuolista kokemusta niin vaikuttajaviestinnän konsultoinnista, edunvalvonnan ja politiikan parista, kuin työmarkkinajärjestökentältä. Akseli on perehtynyt erityisesti kestävyys- ja energia-, sekä koulutus- ja sosiaalipoliittisiin teemoihin. Työn ja eri luottamustoimien ohessa Akseli viimeistelee politiikan ja viestinnän opintojaan Helsingin yliopistossa.  

Syksyn mukana saapuvat myös uudet harjoittelijat, kun Ella Mäkelä ja Saku Pesonen aloittavat tehtävissään 5.9. 
 
Ellalla on aiempaa kokemusta erilaisista viestinnän tehtävistä finanssialalta ja kiertotalouden parissa. Tekirillä Ella toivoo keskittyvänsä kriisiviestinnän ja vaikuttamisen teemojen parissa työskentelyyn. Hän viimeisteleen politiikan ja viestinnän tutkimuksen opintojaan Helsingin yliopistossa.  

Sakulla on monipuolista kokemusta viestinnän tehtävistä ulkoministeriöstä, jossa hän on työskennellyt ajankohtaisviestinnän ja kansalaisviestinnän tehtävien parissa. Lisäksi Saku on työskennellyt Brysselissä Business Finlandin ja Suomen Akatemian palveluksessa edunvalvontatyön parissa, jossa hän on perehtynyt etenkin EU-päätöksentekoon sekä tutkimus- ja innovaatiopolitiikkaan. Saku valmistuu syksyllä yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta, pääaineenaan valtio-oppi. 
 
Toivotamme uudet kollegat lämpimästi tervetulleiksi!  

 

Tuomme asiakkaillemme mielenrauhaa yli 35 viestinnän ammattilaisen voimin. Voit tutustua Tekiriin ja eri asiantuntijoihimme täällä.