Anu Kuistiala Tekirin neuvonantajaksi

MTV:n pitkän linjan mediaosaaja Anu Kuistiala aloittaa neuvonantajana Tekirin vaativissa asiakasprojekteissa.

”On todella innostavaa lähteä mukaan viestintätoimistoon, jonka tärkein palvelu on ajattelu. Tekirillä yhdistyvät strategia ja vaativa viestintä, mikä tarjoaa loistavat mahdollisuudet hyödyntää mediamaailmassa oppimiani taitoja. Tämä työ tuo minulle uusia haasteita ja näkökulmia. Päättäjille ja johtajille tulee tarjota suoraa faktaa rehellisesti eikä tehdä markkinasumutusta. Tässä kokemukseni uutismaailmasta auttaa viemään asioita eteenpäin”, Anu Kuistiala sanoo.

Kuistiala tuo erinomaista kokemusta mediasta ja yhteiskunnasta Tekirin nykyisten ja tulevien asiakkaiden käyttöön.

”Anulla on rautainen kokemus ja osaaminen mediasta. Pitkän ja menestyksekkään journalistisen uransa aikana hänelle on karttunut ainutlaatuinen ymmärrys ja näkemys mediakentästä ja yhteiskunnasta. Digitaalinen murros vaikuttaa kaikilla median osa-alueilla, ja Anu vahvistaa edelleen Tekirin osaamista tällä saralla. Olemme erittäin innoissamme, että Anu tuo osaamisensa meidän ja asiakkaidemme hyödyksi”, sanoo toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi.

Kuistiala on toiminut MTV:n uutisissa mm. toimittajana, Moskovan kirjeenvaihtajana, ulkomaantoimituksen esimiehenä ja uutispäällikkönä, toimituspäällikkönä, MTV Uutisten päätoimittajana sekä viimeisimpänä Mediahub Helsingin sisältöjohtajana.