Tiia Rahkonen viestinnän suunnittelijaksi Tekiriin

Tiia Rahkonen on aloittanut Tekirissä viestinnän suunnittelijana 2.5. alkaen. Tiia on PR- ja markkinointiviestinnän sekä vuorovaikutuksen ammattilainen, joka vahvistaa osaamisellaan erityisesti mediaviestinnän palveluitamme. 

Tiialla on vahvaa osaamista mediasuhteiden rakentamisesta ja ylläpidosta, luovien PR-toimenpiteiden suunnittelusta ja tuloksellisesta toteutuksesta sekä mediatyöstä niin valtakunnallisesti Suomessa kuin kansainvälisesti. ​  

Tiia on kerryttänyt monipuolista kokemusta muun muassa startup-yrityksistä sekä luovasta mainos- ja markkinointitoimistosta. Koulutukseltaan Tiia on filosofian maisteri Tampereen yliopistosta.  

Tekirissä Tiiaa kiinnostaa erityisesti viestintätoimiston tarjoamat mahdollisuudet päästä laajentamaan osaamista eri viestinnän osa-alueiden osalta. Erityisesti johtamiseen ja muutokseen liittyvät palvelukokonaisuudet sekä kriisiviestintä kiinnostavat.   

”Työhyvinvointiin liittyvät teemat ovat lähellä sydäntäni, joten etenkin työyhteisöviestinnän ja johtamisviestinnän kehittämiseen liittyvän osaamisen vahvistaminen innostaa. Tuntuu todella hienolta olla osa Tekirin äärimmäisen kovaa viestinnän asiantuntijajoukkoa. Olen varma, että täällä pääsen viestinnän ammattilaisena kasvamaan”, Tiia sanoo. 

Lämpimästi tervetuloa Tekiriin, Tiia! 

 
Tuomme asiakkaillemme mielenrauhaa yli 35 viestinnän ammattilaisen voimin. Voit tutustua Tekiriin ja eri asiantuntijoihimme täällä