3AMK: EU-vaikuttamista ja tunnettuuden kasvattamista

3AMK on pääkaupunkiseudun kolmen suurimman ammattikorkeakoulun, Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteistyössä syntynyt strateginen liittouma. 3AMK kokoaa yhteen 34 000 opiskelijan ja yli 2000 asiantuntijan yhteisön, jonka yksi perustehtävistä on yhteiskuntaa ja elinkeinoelämää hyödyttävän soveltavan tutkimuksen tekeminen.

Tekirin rooli:

 Vaikuttajaviestinnän konsultointi

Tärkeimpien sidosryhmien ja päättäjien kartoitus

Tavoitteiden, teemojen ja viestin kirkastaminen

Tunnettuuden kasvattaminen

”Loimme vaikuttamisen mallin, jonka avulla 3AMK:lla on mahdollisuus viedä vaikuttaminen käytäntöön tehokkaalla tavalla.”

Mikko Koskinen, vaikuttajaviestinnän johtava konsultti

Tekir toimi 3AMK:n kumppanina ja toteutti liittoumalle EU-vaikuttamissuunnitelman, jonka tarkoituksena oli edistää 3AMK:n tunnettuutta EU-tasolla ja edistää 3AMK:n tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa. Yhteistyön tavoitteena oli kirkastaa 3AMK:n tavoitteet EU-vaikuttamiselle ja luoda systemaattinen sekä pitkäjänteinen vaikuttamisen malli. Työ aloitettiin keväällä 2022 ja saatiin päätökseen saman vuoden joulukuussa. 

Yhteistyössä asiakkaan kanssa määrittelimme ja tuotimme vaikuttamisen tavoitteet, yhteisen tarinan, vaikuttamismateriaalin, sidosryhmä- ja päättäjäkartoituksen ja vaikuttamisen keinot pitkäjänteiselle vaikuttamistyölle EU-tasolla. Loimme vaikuttamisen mallin, jonka avulla 3AMK:lla on mahdollisuus viedä vaikuttaminen käytäntöön tehokkaalla tavalla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Mikko Koskinen

Johtava konsultti, vaikuttajaviestintä
+358 50 304 2007
mikko.k@tekir.fi

initial image
Ämiir Naboulsi

Viestintäkonsultti
+358 50 309 5542
amiir@tekir.fi