Tomi Nyström johtavaksi konsultiksi Tekiriin

Yhteiskuntasuhteiden ja viestinnän pitkän linjan ammattilainen Tomi Nyström aloittaa johtavana konsulttina Tekirissä 2.10. Tekiriin Nyström tuo lujaa politiikan ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen osaamista.
  
Tomi Nyström liittyy Tekirin joukkoon vahvistamaan erityisesti vaikuttajaviestinnän palveluita. Nyströmillä on pitkä kokemus yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, poliittisesta viestinnästä ja mediasuhteista. Viimeisimpänä hän on työskennellyt ulkoministeri Pekka Haaviston erityisavustajana, erityisvastuualueenaan viestintä ja mediasuhteet ulko- ja turvallisuuspolitiikan parissa.
 
“On hienoa aloittaa työ Tekirissä ja sen monipuolisten asiakkaiden tukena. Haluan tuoda oman osaamiseni ja kokemukseni yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja edunvalvonnasta vahvistamaan Tekirin asiantuntijoiden joukkoa”, Tomi kertoo.  
 
Tekirin asiakkaiden yhteiskunnallisen vuoropuhelun osaamisen ja ymmärtämisen tarpeet kasvavat jatkuvasti. Nyströmin kokemus poliittisista järjestelmistä, viestinnän laajasta keinovalikoimasta ja konsultoinnista tukevat asiakkaidemme onnistumisen edellytyksiä muuttuvassa ajassa. Lainsäädäntöympäristön, poliittisten voimasuhteiden ja yhteiskunnallisten muutosten syvä ymmärtäminen on erittäin tärkeää asiakkaillemme.
 
Tekiriin Nyström tuo mukanaan vaikuttajaviestinnän lisäksi vahvaa kriisiviestinnän ja mediasuhteiden osaamista. Nyström hallitsee ulko- ja turvallisuuspolitiikan lisäksi erityisesti koulutus- ja sosiaalipolitiikkaan sekä energiajärjestelmiin ja ilmastoon liittyvät kysymykset. Aiemmin hän on työskennellyt niin pienten kasvuyritysten kuin suurten pörssiyhtiöiden ja valtionyhtiöiden parissa. 

“On mahtavaa saada Tomi osaksi meidän joukkoamme. Tekirin vaikuttajaviestinnän asiantuntijuuden kysyntä kasvaa, ja Tomi tulee täydentämään palveluitamme laajalla kokemuksellaan. Tomin strategisen viestinnän syväosaaminen sekä analyyttinen ote ja isojen kokonaisuuksien ja liiketoimintojen johtamisen taidot ovat valtava etu asiakkaillemme”, Tekirin toimitusjohtaja Riikka Kouhi sanoo. 

 
Lämpimästi tervetuloa Tekiriin!
 
Lisätietoja

Riikka Kouhi 
toimitusjohtaja 
+358 40 558 2385  
riikka@tekir.fi 
 
Tomi Nyström 
johtava konsultti, vaikuttajaviestintä
tomi@tekir.fi