Riikka Kouhi Tekirin toimitusjohtajaksi

Tekir Oy:n hallitus on nimittänyt Riikka Kouhin yhtiön toimitusjohtajaksi alkaen 15.8.2021. Tekirin nykyinen toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi siirtyy yhtiön hallituksen päätoimiseksi neuvonantajaksi jatkaen myös asiakastyötään.

”Riikka Kouhi on tehnyt erinomaista työtä Tekirissä monissa tehtävissä ja viimeksi varatoimitusjohtajana. Hän on loistava ihmisten johtaja ja asiakkaiden tarpeiden intohimoinen ymmärtäjä. Riikka tuntee Tekirin, ja Tekir tuntee hänet. Uskon, että Riikka jatkaa hienosti Mikon työtä ja vie Tekirin palveluja uusille kasvun alueille ja asiakkaiden strategian ytimiin” hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa sanoo.

”Otan Tekirin toimitusjohtajan tehtävät vastaan suurella innolla. Luotan vahvasti siihen, että yhdessä koko tiimin kanssa pystymme Mikon johdolla luodulta vahvalta pohjalta jatkamaan Tekirin kasvua ja kehitystä viestinnän kokonaisvaltaisena kumppanina.  Haluan, että puoleemme käännytään jatkossakin paitsi silloin kun organisaation maine on uhattuna myös aina, kun halutaan tehdä vaikuttavaa viestintää tinkimättömästi ja uteliaan kriittisesti”, Riikka Kouhi sanoo.

Riikka Kouhi siirtyi Tekiriin Sanoma-konsernista vuonna 2015. Kouhi on työskennellyt Tekirissä konsulttina, johtajana, toimitusjohtajan varahenkilönä ja varatoimitusjohtajana. Kouhi on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri.

Mikko Hämeenniemi aloittaa uudessa tehtävässään, hallituksen neuvonantajana 15.8.2021.  

”Mikko on työskennellyt Tekirissä yli kymmenen vuotta. Hän on vaikuttanut Tekirin kehitykseen ehkä enemmän kuin yksikään muu työntekijä. Mikko on työskennellyt Tekirissä harjoittelijana, konsulttina, liiketoimintajohtajana ja toimitusjohtajana. Ilman Mikkoa Tekirin huikea menestys ei olisi ollut mahdollista. Mikko siirtyy omasta toivomuksestaan päätoimiseksi neuvonantajaksi ja  hänellä on suuri rooli Tekirin kehityksessä myös tulevaisuudessa”, Saukkomaa sanoo.

”Kahdeksan vuotta Tekirin operatiivisessa johdossa on ollut hienoa, palkitsevaa ja opettavaista aikaa. Nyt on hyvä hetki minun siirtyä erilaiseen rooliin ja Riikan jatkaa jo tekemäänsä loistavaa työtä Tekirin kehittämisessä. Kiitos asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä kaikille entisille ja nykyisille tekirläisille matkasta tähän asti. Suurin kiitos Harrille luottamuksesta nimittäessään nuoren konsultin Tekirin johtoon sekä tuestaan vuosien varrella. Työni asiakkaiden ja Tekirin eteen jatkuu uudessa roolissa ja odotan sitä sekä Tekirin tulevaa kehitystä innolla”, Mikko Hämeenniemi sanoo.

Lisätiedot:

Harri Saukkomaa, hallituksen puheenjohtaja, 040-5892228

Riikka Kouhi, toimitusjohtaja (15.8.2021 alkaen), 040 558 2385

Mikko Hämeenniemi, hallituksen neuvonantaja (15.8.2021 alkaen), 044 292 1803