Rekry: Talous- ja sijoittajaviestinnän konsultti

Haemme timanttiseen joukkoomme aikaansaavaa:  

TALOUS- JA SIJOITTAJAVIESTINNÄN KONSULTTIA 

toteuttamaan ja vetämään asiakkaidemme monipuolisia ja mielenkiintoisia projekteja talous- ja sijoittajaviestinnässä, yrityskaupoissa ja listautumisissa sekä vastuullisuuden kehittämisessä. Työsuhde on vakituinen. 

Sinulla on 3 – 5 vuoden työkokemus pääomamarkkinoilta, pörssiyhtiön talous- ja sijoittajaviestinnän parissa työskentelystä ja mahdollisesti myös konsulttina toimimisesta. Haluat kehittyä entistä vahvemmaksi osaajaksi.

Tunnet pörssiyhtiön viestintäympäristön ja hallitset talous- ja vastuullisuusraportoinnin yksityiskohdat. Arvostamme erilaisten yritys- ja rahoitusjärjestelyjen tuntemusta ja kokemusta vaihtelevissa ja haastavissa tilanteissa toimimisesta. Yritysvastuuasioiden vahva tuntemus on etu. Osaat auttaa asiakkaitamme jatkuvan sijoittajaviestinnän kehittämisessä, yrityskauppaviestinnässä sekä pääomamarkkinatransaktioissa. Tiedät, miten sijoittajayleisöjä puhutellaan ja löydät toimivat viestinnälliset ratkaisut luottamuksen rakentamiseksi. 

Työskentelet luontevasti erilaisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Sinulla on innostunut ja aikaansaava ote myyntiin sekä asiakkuuksien kasvattamiseen. Osaat suunnitella ja johtaa projekteja ja osallistut itse asiantuntijana projektien toteuttamiseen. Pääset myös kehittämään talous- ja sijoittajaviestinnän palvelujamme. Hommia ei meillä tehdä yksin, vaan tukenasi on laaja-alainen ja kokenut Tekirin tiimi.

Tiimiimme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava ammattilainen. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa sekä kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnin parissa, monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät, vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittyä ja saada vastuuta osana Tekirin asiantuntevaa tiimiä. Lisäksi saat mukavan työyhteisön, joka arvostaa, kannustaa ja välittää. 

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Johanna Henttonen, puh. 040 530 0778 ja johanna@tekir.fi. 

Lähetä tiivis hakemuksesi täällä 1.11.2021 mennessä. Sisällytä hakemukseesi palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si.

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Tekir

Olemme yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella.

Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja työskentelemme yksityisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden, perheyritysten, pienten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla. 

Osaamisellemme on jatkuvasti lisää kysyntää, siksi etsimme nyt uusia tekijöitä.