Kalle Seire asiakkuusjohtajaksi Tekiriin

Kalle Seire on nimitetty asiakkuusjohtajaksi Tekiriin. Seiren nimityksellä Tekir panostaa asiakasymmärryksen kasvattamiseen sekä aiempaa isompiin palvelukokonaisuuksiin. Hän on aloittanut uudessa tehtävässään 1.4.2019.

Kalle Seirellä on pitkä tausta viestinnän, markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Viimeisimpänä hän on työskennellyt myynti- ja markkinointipäällikkönä Suomen Palloliitossa, jossa hänen tehtäviinsä kuului myös viestinnästä ja vaikuttamisesta vastaaminen. Sitä ennen Seire teki pitkän uran Yhtyneissä Kuvalehdissä (nyk. Otavamedia) myynti- ja markkinointijohtajana sekä muissa markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen tehtävissä.

”Tekir haluaa tarjota asiakkailleen entistä laajempia kokonaisuuksia viestinnän, vaikuttamisen ja markkinoinnin saralla. Tätä tavoitetta tukemaan tarvitsimme lisää kokemusta asiakkaiden liiketoiminnan sekä viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuuksien ymmärtämisestä. Kalle on johtanut isoja asiakkuuksia, konseptoinut laajoja kokonaisuuksia sekä yhdistänyt niissä viestintää ja markkinointia asiakkaan liiketoiminnan tavoitteiden tukemiseksi. Kalle tuo arvokkaan lisän Tekirin palveluvalikoiman laajentamiseen ja seuraavan kasvuaskeleen ottamiseen”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi.

”Olen innoissani päästessäni mukaan Tekirin kaltaiseen menestyvään, hyvin mielenkiintoisessa vaiheessa olevaan kasvuyritykseen ja sen vaativan strategisen viestinnän huippuasiantuntijoiden joukkoon. Tekirillä on erinomainen maine ja todella hyvät referenssit. Ne luovat vahvan pohjan, jonka päälle on hienoa lähteä yhdessä asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme kanssa rakentamaan entistäkin parempaa tulevaisuutta. Haluamme edelleen lisätä tunnettuuttamme, ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa entistä paremmin ja laajentaa palveluvalikoimaamme auttaaksemme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa”, Kalle Seire sanoo.