Johanna Henttonen johtavaksi konsultiksi Tekiriin

Johanna Henttonen aloitti Tekirissä 1.3.2018. Henttonen tuo Tekiriin vahvaa liiketoimintaosaamista sekä asiakasymmärrystä.

Johanna Henttonen on viimeisimpänä työskennellyt Outokumpu-konsernin sijoittajasuhteista vastaavana johtajana vuosina 2013–2016. Aiempaa kokemusta Henttosella on muun muassa ABB-konsernin pääkonttorilta Sveitsistä (sijoittajasuhdejohtaja 2011–2012), Metso-konsernista (vt. viestintäjohtaja 2010, sijoittajasuhdejohtaja 2005–2011) sekä vuosilta 2000–2005 Outokummun eri viestinnän tehtävistä.

”Olemme etsineet Johannan kaltaista osaajaa pitkään, joten olen todella tyytyväinen, että juuri Johanna liittyy Tekirin kasvavaan porukkaan. Hänellä on pitkä kokemus viestinnän ja sijoittajasuhteiden johtotehtävistä, myös kansainvälisessä ympäristössä. Johanna on tottunut työskentelemään vaativien asioiden ja isojen kokonaisuuksien parissa yritysten ylimmän johdon kanssa, joten hänen osaamisensa sopii erinomaisesti Tekirin profiiliin. Asiakkaamme saavat Johannasta rautaisen ammattilaisen avukseen ja me Tekirissä uutta näkemystä palveluidemme kehittämiseen”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi.

”Minusta on hienoa tulla mukaan kasvavaan ja kehittyvään Tekiriin ja päästä työskentelemään tavoitteellisesti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Monet toimialat ja yritykset ovat isojen muutosten äärellä. Näissä tilanteissa onnistumista voidaan vauhdittaa ennakoivalla viestinnällä ja vuoropuhelulla sidosryhmien kanssa”, Johanna Henttonen kommentoi.