Huomioi nämä asiat, kun ostat vaikuttajaviestinnän palveluita – 5 vinkkiä

Menestyksekäs liiketoiminta edellyttää ympäröivän yhteiskunnan seuraamista ja keskusteluun osallistumista. Lataa maksuton opas ja saat viisi tärkeintä vinkkiä vaikuttajaviestinnän palveluiden ostamiseen.

– Korona on tuonut useiden yritysten toimintaympäristöön valtavia muutoksia, joihin sopeuduttaessa on välttämätöntä ymmärtää, minkälaisia poliittisia päätöksiä ollaan tekemässä ja miten niihin voi vaikuttaa. Koronan taloudelliset vaikutukset vaativat väistämättä jo päätettyjen politiikkatoimien priorisointia ja resurssien uudelleenkohdentamista, muistuttaa Tekirin vaikuttajaviestinnän konsultti Iiris Niinikoski.

Kokosimme oppaaseen kokemuksen tuomia vinkkejä siihen, mitä vaikuttajaviestinnän palveluita ostaessa on syytä huomioida.

Tekirin vaikuttajaviestinnän tiimi auttaa yrityksiä ja organisaatioita vaikuttamaan omaan toimintaympäristöönsä, ymmärtämään siihen liittyvää lainsäädäntöä ja päätöksenteon prosesseja, viestimään haasteista ja mahdollisuuksista päätöksentekijöille sekä vahvistamaan liiketoiminnan edellytyksiä ja sidosryhmätyötä yhteiskunnallisella vuoropuhelulla. Ota yhteyttä!