Eeva Ahdekivi Tekirin neuvonantajaksi

Eeva Ahdekivi on kutsuttu Tekir Oy:n neuvonantajaksi ja advisory boardin jäseneksi alkaen 23.9.2021.  

”Eeva tuo Tekiriin poikkeuksellisen osaamisensa pääomamarkkinoilta. Olemme iloisia saadessamme Eevan Tekirin kasvavaan joukkoon ja hänen laajan kokemuksensa myös asiakkaidemme käyttöön ”, toteaa Tekirin toimitusjohtaja Riikka Kouhi. 

Eeva Ahdekivi on pitkän linjan sijoitusammattilainen, joka on urallaan toiminut muun muassa investointipankkiirina, varainhoitajana Pohjola Varainhoidossa, aktiivisena omistajana valtion omistajaohjauksessa ja Solidiumissa sekä Hartwall Capitalin toimitusjohtajana. Lisäksi Ahdekivi on listattujen ja ei-listattujen yhtiöiden hallitusammattilainen ja hän on väitellyt tohtoriksi säätiöiden sijoitustoiminnasta. Ahdekivi toimi pörssiyhtiöiden hallinnointikoodin 2020 uudistamistyöryhmässä asiantuntijajäsenenä tuoden esiin erityisesti yhtiöiden raportoinnin käyttäjien näkökulmaa. Koulutukseltaan hän on Doctor of Business Administration ja kauppatieteiden maisteri.  

Tekirin neuvonantajat ovat Suomen johtavia asiantuntijoita. He tukevat Tekirin työtä ja osaamista kokoaikaisten työntekijöiden rinnalla.