Akseli Rouvari ja Tiia Rahkonen konsulteiksi

Tekirin vuosi 2024 alkaa iloisilla henkilöstöuutisilla, kun vaikuttajaviestinnän suunnittelijana työskennellyt Akseli Rouvari on nimitetty vaikuttajaviestinnän konsultiksi ja viestinnän suunnittelijana työskennellyt Tiia Rahkonen viestintäkonsultiksi 1.2. alkaen. 

Akseli Rouvari on työskennellyt Tekirissä syksystä 2022 alkaen monipuolisesti vaikuttamisen ja viestinnän projektien parissa, auttaen asiakkaitamme muun muassa toteuttamaan yhteiskunnallisesti vaikuttavaa viestintää ja ymmärtämään poliittista päätöksentekoa. Akseli on ollut Tekirissä mukana laajasti myös myyntiin ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä tehtävissä, joissa hän on keskittynyt erityisesti kehittämään Tekirin liiketoimintaa ja osaamista vihreään siirtymään ja energiaan liittyvissä teemoissa. Akselilla on laaja-alaista kokemusta muun muassa vaikuttamisen konsultoinnin, edunvalvonnan ja politiikan parissa. 

”Jatkan työtäni Tekirillä täynnä intoa ja energiaa, entistä vastuullisemmassa roolissa. Työskentely monipuolisissa projekteissa eri toimialoilla on tarjonnut ainutlaatuisen mahdollisuuden yhteiskunnallisen muutoksen edistämiseen ja paikan henkilökohtaiseen kehittymiseen. Ennen kaikkea nautin työskentelystä asiakkaidemme kanssa. On ilo ja kunnia ratkoa yhdessä heitä koskevia haasteita ja auttaa heitä muuttamaan maailmaa.” 

Tiia Rahkonen on työskennellyt Tekirissä keväästä 2023 alkaen laajasti mediaviestinnän ja varautumisen projekteissa, joissa Tiia on osoittanut vahvaa osaamista muun muassa mediasuhteiden rakentamisessa ja luovien juttukulmien muodostamisessa. Tiialla on monipuolista kokemusta PR:stä ja markkinointiviestinnästä startup-yrityksissä sekä luovassa mainos- ja markkinointitoimistossa. 

”Tekirissä parasta on ollut päästä oppimaan kokeneemmilta sekä kehittyä entisestään mediaviestinnän ja PR:n osaajana. Lisäksi olen päässyt laajentamaan osaamistani viestinnän ammattilaisena hyppäämällä täysin uudenlaisiin projekteihin. On ollut kiehtovaa syventyä eri toimialojen liiketoimintaan ja odotankin innolla tulevia projekteja, joissa pääsen kasvattamaan asiakkaidemme tunnettuutta sekä sitä kautta nostamaan tärkeitä aiheita yhteiskunnalliseen keskusteluun. Konsulttina tavoitteenani on kehittyä etenkin sisäisen viestinnän ja johtamisviestinnän saralla, sillä työyhteisön hyvinvointiin liittyvät teemat ovat minulle tärkeitä ja suuri kiinnostuksen kohde.” 

Toivotamme Akselille ja Tiialle lämpimästi onnea uusiin tehtäviin! 

Tuomme asiakkaillemme mielenrauhaa yli 35 viestinnän ammattilaisen voimin. Voit tutustua Tekiriin ja eri asiantuntijoihimme täällä.