Tekirin Kriisiviestintäpäivä palaa syyskuussa

Millaisia kriisiviestintätilanteita organisaatiot nykyään kohtaavat ja miten kriiseihin voi varautua? Miten yksilö ja työyhteisö selviää mainekriisin paineen ja stressin keskellä? Tekirin Kriisiviestintäpäivässä pureudutaan kriisiviestinnän ytimeen ja tämän ajan kriisiviestintäuhkiin.

Tekirin Kriisiviestintäpäivän ohjelma koostuu aamupäivän asiantuntijaluennoista. Päivän aluksi Tekirin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa jakaa kymmenien kriisiviestinnän tapausten aikana koeteltuja parhaita käytäntöjä. Puheenvuorossa käydään läpi mistä ja miten kriisit syntyvät ja mihin kriisiviestinnän kaaoksen keskellä on mahdollista vaikuttaa.

Toisen puheenvuoron pitää Tekirin neuvonantaja, työelämäprofessori Pekka Sauri, joka puolestaan alustaa siitä, miten yksilö ja työyhteisö pysyvät toimintakykyisenä mainekriisin aikana ja sen jälkeen. Sauri pureutuu myös sosiaalisen median kriisiviestinnälle asettamiin vaatimuksiin. Iltapäivällä ohjelmassa on kriisiviestinnän simulaatioharjoitus, jossa osallistujat vastaavat nopeasti kehittyvän kuvitteellisen mainekriisin luomiin tilanteisiin.

Päivä antaa osallistujille kattavan käsityksen digiajan viestintäkriiseistä ja niihin varautumisesta. Simulaatioharjoituksessa osallistujat rutinoituvat toimimaan mainekriisin keskellä ja pääsevät testaamaan päivän oppeja käytännössä.

Koulutuspäivä sopii kaikille, jotka haluavat kehittää ja päivittää omia kriisiviestintätaitojaan. Erityisesti suosittelemme kriisiviestintäpäivää yritysten ja organisaatioiden johtoryhmien jäsenille, kriisiviestinnästä vastaaville asiantuntijoille sekä viestinnän asiantuntijoille. 
Ohjelma:

  • 8.30–9.00 Aamiainen tarjolla 
  • 9.00–10.15 Tekirin hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa: Kriisiviestintä, media ja maineenhallinta – voiko kaaosta hallita? 
  • 10.30–11.30 Helsingin yliopiston työelämäprofessori, Tekirin neuvonantaja Pekka Sauri: Hallittu kaaos – miten selvitä kriisistä?
  • 11.30–12.30 Lounas 
  • 12.30–16.00 Kriisiviestintäsimulaatio 

Milloin?

  • Torstaina 5.9.2019 klo. 8.30–16.00 

Missä?

  • Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki 

Hinta:

  • Hinta 1 290 € 
  • Early bird -hinta viimeistään 8.7.2019 ilmoittautuneille 1 090 € 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Tekirillä on oikeus laskuttaa puolet Kriisiviestintäpäivän hinnasta 19.8.2019 jälkeen tehdystä peruutuksesta ja koko hinta 2.9.2019 jälkeen tehdystä peruutuksesta. 
Kysy lisää Kriisiviestintäpäivästä Reetta Lahtiselta!