Tekir osti sosiaalisen median palvelu Underhoodin

Underhood mittaa organisaatioiden menestystä sosiaalisessa mediassa.

Tekir Oy on ostanut Underhood-nimisen sosiaalisen median palvelun Hupparihörhö Oy:ltä. Jatkossa Tekir pystyy tarjoamaan asiakkailleen huippulaadukasta sosiaalisen median dataa. Underhoodin murskaama tieto auttaa Tekirin asiakkaita ymmärtämään paremmin, mistä heidän yleisönsä ja sidosryhmänsä innostuvat tai vihastuvat, mitä yleisön reaktiot kertovat asenteista ja miten viestintää voidaan parantaa.

Suomalaisvoimin kehitetty Underhood-palvelu on läpinäkyvyydessään ainutlaatuinen: jokainen käyttäjä näkee minkä tahansa organisaation tai brändin parhaat sosiaalisen median sisällöt ja analyysin. Näin käyttäjät oppivat käytännön esimerkkien kautta, millainen viestintä toimii yleisöön.

”Olemme seuranneet Underhoodin kehitystä pitkään, ja olemme nyt todella tyytyväisiä, että saamme sen osaksi Tekirin palveluvalikoimaa”, kommentoi Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi.

”Vaikuttavuuden mittaaminen ja datan hyödyntäminen on viestinnässä kasvava trendi, ja tämän palvelun kautta pystymme tarjoamaan sitä asiakkaillemme aiempaa laajemmin. Tekirin toiminta on aina perustunut vahvaan asiakkaidemme toimintaympäristön tuntemukseen ja luotaamiseen, nyt vahvistamme sitä entisestään”, Hämeenniemi sanoo.

Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta Underhoodin nykyiseen toimintaan, sopimuksiin tai asiakkaisiin, vaan ne siirtyvät nykyisillä ehdoilla Tekirin omistukseen. Palvelun kehitystyö alkaa Tekirissä välittömästi, tiiviissä yhteistyössä entisten omistajien kanssa. Uusista kehitysvaiheista kerrotaan tulevaisuudessa.

”Underhood on jo nyt toimiva ja käytetty palvelu, mutta meidän työmme on vasta alussa, sillä tarkoituksemme on kehittää sitä aktiivisesti osaksi Tekirin konsultointipalveluita”, Hämeenniemi kommentoi.

”Underhood saa hienon kodin Tekiristä. Kun huippuluokan dataan ja palveluun liitetään maan paras konsulttiosaaminen, asiakkaat eivät voi kuin hyristä onnesta”, Underhoodin kehittäneen Hupparihörhö Oy:n perustaja Sami Kuusela kommentoi. ”Me keskitymme nyt auttamaan Tekiriä Underhoodin haltuunotossa ja samalla kehitämme Underhoodin sivutuotteena syntynyttä Mimid.io-robottikirjoitusalustaa, josta on tullut uusi bisneskärkemme.”

Yritysten, organisaatioiden ja myös puolueiden käyttämää sometyökalu Underhoodia pääsee kokeilemaan ilmaiseksi osoitteessa https://underhood.co/

Lisätietoja:

Tekir Oy
Mikko Hämeenniemi, toimitusjohtaja
+358 44 292 1803
mikko@tekir.fi

Hupparihörhö Oy
Sami Kuusela, hallituksen puheenjohtaja
+358 44 323 4323
sami@mimid.io