Tarkista kesän käänteet Politiikkaluotaimesta

Politiikkaluotain kattaa koko kesän, joten voit valmistautua kesäkuukausien tapahtumiin jo etukäteen ja lähteä loman viettoon rauhallisin mielin. Tekirin asiantuntijat ovat aina tavoitettavissa ja räätälöivät analyysit sekä toimenpiteet tarpeisiisi.

Lataa päivitetty Politiikkaluotain täältä.

Tapahtumarikas poliittinen kevät ei osoita hiljenemisen merkkejä kesälläkään: puolueiden puheenjohtajavaalit, sote- ja maakuntauudistukset, sekä kansainvälisen politiikan jännitteet värittävät kesäkuukausia. Eduskunnalle on jo varattu ylimääräisiä istuntoja juhannuksen yli heinäkuun ensimmäiselle viikolle asti, sillä sote- ja maakuntauudistukset on tarkoitus saada valmiiksi ennen kesälomia. Tätä toivonee myös perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula, joka luovuttaa tehtävänsä kesän aikana Annika Saarikolle.

Lisäksi hallitus on kovan sisäisen paineen alla kesäkuun jälkipuoliskolla, jos Jussi Halla-Aho valitaan perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Kukaan ei kuitenkaan toivo uusia vaaleja, joten ainakin kabineteissa kesästä voi tulla yllättävänkin kuuma.

Mikä Politiikkaluotain? Lue lisää!

Jäikö tilaisuutesi kalenterista? Ota yhteyttä:
Ilari Leskelä
Viestinnän suunnittelija
+358 50 462 6903
ilari@tekir.fi