Sisäisen viestinnän kehittäminen

Oulun Energialla oli tarve kehittää ja yhtenäistää sisäisen viestinnän johtamista sekä toteutusta konsernitasolla. Loimme sisäisen viestinnän mallin, jonka avulla vahvistetaan yhtiön muutoskyvykkyyttä ja johtamista muuttuvassa markkinassa ja toimintaympäristössä.

Tekirin rooli:

Sisäisen viestinnän malli ja kanavat

Sisäisen viestinnän opas

Johdon tuki mallin käyttöönottoon

Yhteistyö Tekirin kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta. Osaavalla ja aktiivisella kumppanilla on ollut merkittävä rooli sisäisen viestinnän uudistamisen onnistumisessa.

Linda Webster, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Oulun Energia

Oulun Energialla oli tarve kehittää ja yhtenäistää sisäisen viestinnän johtamista sekä toteutusta​ konsernitasolla.

Tekir laati yhteistyössä Oulun Energian viestinnän kanssa sekä yhtiön johtoa osallistaen sisäisen viestinnän mallin, joka ohjasi myös sisäisten viestintäkanavien hankintaprosessia sekä käyttöönottoa. Mallista laadittiin johdolle käytännöllinen opas, joka toimii myös sisäisen viestinnän koulutusmateriaalina.

Tekir kävi mallin läpi Oulun Energian johtajien kanssa ja sparrasi heitä mallin käyttöönotossa sekä sisäisen viestinnän kehityksessä. Johdon osallistaminen suunniteltiin ajankäytöltään mahdollisimman kevyeksi ja keskittyi heidän aiemmin esiin nostamiinsa tarpeisiin. Tekir huolehti läpi projektin johtoa osallistavasta ja heidän alaistensa tarpeita huomioivasta fasilitoinnista.

Sisäisen viestinnän uudistaminen on tehokas keino johtamisen sekä kulttuurin kehittämiseen, ja sen onnistumisen ratkaisee osaava ja aktiivinen tiimi. Projektin sujuva kulku perustui Tekirin ylläpitämään projektin johtoon sekä hyvään yhteistyöhön Oulun Energian viestinnän kanssa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image
Ilari Leskelä

johtava konsultti, johtaminen ja muutos
+358 50 462 6903
ilari@tekir.fi

initial image
Riikka Kouhi

toimitusjohtaja
+358 40 558 2385
riikka@tekir.fi

initial image
Irina Diepmaat

viestintäkonsultti
+358 50 448 1065
irina@tekir.fi