Anne-Maria Flanagan ja Matleena Lujala vahvistamaan Tekirin vastuullisuuspalveluita

Tekirin tiimi on kasvanut kahdella konsultilla. Anne-Maria Flanagan on aloittanut Tekirin vastuullisuusviestinnän johtavana konsulttina ja Matleena Lujala viestintäkonsulttina 16.9. alkaen.

Anne-Maria Flanagan liittyy Tekiriin johtamaan vastuullisuuden palveluita. Johtavana konsulttina 16. syyskuuta aloittanut Anne-Maria on viimeisimpänä työskennellyt Deloittella vastuullisuuspalvelujen partnerina.

Anne-Maria on vastuullisuuden ja kestävän liiketoiminnan piinkova ammattilainen. Anne-Maria tuo Tekiriin vastuullisuusteemojen syvää ymmärrystä ja vahvaa kokemusta. Hänellä on 25 vuoden kokemus organisaatioiden ylimmän liikkeenjohdon konsultoinnista. Anne-Maria korostaa kaikissa projekteissa liiketoimintalähtöisyyttä ja vahvaa vaikuttavuutta. Koulutustaustaltaan hän on kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta.

“Elämme uudenlaisia aikoja vastuullisuuden kehityskaarella. Yrityksillä on nyt käytössään uusia välineitä ja toimiva viitekehys paitsi raportointiin, myös vastuullisuuden johtamiseen ja operointiin käytännön tasolla. Vastuullisuustyö vaatii uskottavaa strategiaa, vahvaa muutosjohtamista ja faktoihin perustuvaa, rohkeaa viestintää. Tekirissä pääsen hyödyntämään kokemustani ja osaamistani uudella tavalla ja odotankin jo innolla tulevia asiakastapaamisia ja projekteja.”

Viestintäkonsulttina aloittavalla Matleena Lujalalla on kokemusta yritysviestinnästä vastuullisuuden eri osa-alueiden, etenkin työturvallisuuden näkökulmasta. Matleena siirtyy Tekirille Metson Sustainability & QEHS-tiimistä. Hän on tottunut toimimaan globaalissa toimintaympäristössä ja ymmärtää isojen korporaatioiden monimuotoisuutta, liiketoimintalähtöisyyttä ja strategian merkitystä kaiken kulmakivenä.

“Vastuullisuuden teemat ovat yhä enenevissä määrin pinnalla, ja niistä totuudenmukaisesti viestiminen useille eri kohderyhmille niin sisäisesti kuin ulkoisestikin on entistä tärkeämpää. Olen muun muassa työturvallisuuden saralla luonut useita erilaisia työturvallisuustyötä ja –tavoitteita tukevia kampanjakokonaisuuksia. On hienoa päästä auttamaan muita yrityksiä vastuullisuusviestinnän haasteissa.”

Lämpimästi tervetuloa uusille tekirläisille!

Haluatko tietää lisää tekirläisistä? Voit tutustua viestinnän ammattilaisiimme täällä.