Tekir vahvistaa muutosviestintäosaamistaan

Tekirin tiimi kasvaa jälleen. Muutos- ja strategiaviestinnän ammattilainen Jenni Vuorio aloitti viestintäkonsulttina 7.1.2019.

Jenni tulee vahvistamaan erityisesti muutos- ja strategiaviestintäprojektejamme. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa viestinnän ja HR:n kehittämistehtävissä VR-Yhtymällä, Fiskarsilla ja Sodexolla sekä muutosjohtamisen konsulttina IBM:llä.

Viimeisimmässä tehtävässään ennen Tekirille siirtymistä Jenni vastasi VR-Yhtymän kahden eri yksikön työyhteisö- ja mediaviestinnästä näiden liiketoimintojen johtoryhmän jäsenenä. Fiskarsilla Jennin vastuulle kuului yritysostoon liittyvä työyhteisön integraatioviestintä ja Sodexolla kulttuurinmuutoshankkeen projektipäällikkyys sekä strategiaviestintä.  

Muutosjohtamisen ja projektinhallinnan oppinsa Jenni ammentaa IBM:ltä, jossa hän työskenteli haastavissa prosessien ja järjestelmien kehittämiseen liittyvissä transformaatiohankkeissa.

Koulutukseltaan Jenni on kauppatieteiden maisteri. Lisäksi hän on hiljattain suorittanut viestinnän johtamisen koulutusohjelman.

Tervetuloa tiimiin, Jenni!