Tekir etsii viestintäkonsulttia

Tekir Oy on yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella. Tärkein palvelumme on ajattelu.

Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja työskentelemme yksityisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden, perheyritysten, pienten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla.

Osaamisellemme on jatkuvasti lisää kysyntää, siksi etsimme nyt uusia tekijöitä.

Tekir etsii vakituiseen työsuhteeseen

VIESTINTÄKONSULTTIA

toteuttamaan ja vetämään asiakkaidemme monipuolisia projekteja erityisesti mediaviestinnän palveluissamme.

Olet kaupallisesti suuntautunut monipuolinen viestinnän ammattilainen. Osaat auttaa asiakkaitamme löytämään omasta toiminnastaan mediassa toimivia, journalistiset vaatimukset täyttäviä näkökulmia sekä rakentamaan systemaattisesti näkyvyyttä niin omassa, ansaitussa kuin maksetussakin mediassa. Ymmärrät viestintä- ja mediaympäristön toiminnan ja merkityksen liiketoiminnalle sekä viestinnän muuttuvaa roolia yritysten arjessa. Olet työskennellyt vähintään 3-5 vuoden ajan edellä mainittujen asioiden parissa esimerkiksi yrityksen viestintä- tai markkinointitehtävissä, journalismissa tai viestintätoimistossa.

Osaat suunnitella ja johtaa projekteja sekä osallistut asiantuntijana projektien toteuttamiseen. Tiimiimme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava viestinnän ammattilainen. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa sekä kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnin parissa, vaativat ja monipuoliset tehtävät, vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittyä ja saada lisää vastuuta osana Tekirin asiantuntevaa tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Riikka Kouhi, puh. 040 558 2385.

Lähetä tiivis hakemuksesi 24.5.2020 mennessä osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si.

Tutustu Tekiriin

LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram