Tekir etsii johtavaa markkinointiviestinnän konsulttia

Oletko vahvasti kaupallisesti ajatteleva markkinointiviestinnän tekijä, jolla on kykyä kehittää palveluita ja liiketoimintaa? Etsimme johtavaa konsulttia strategisesti merkittävään tehtävään. Jos haluat ottaa haasteen vastaan, jatka lukemista!

Tekir on yksi Suomen luotetuimmista sekä suurimmista viestintätoimistoista ja asiakkaiden kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja sisällöissä. Viestinnän palveluiden lisäksi tarjoamme apuamme myös markkinointiviestintään ja etsimme nyt johtavaa konsulttia vastaamaan markkinointiviestinnän palvelukokonaisuuden kehittämisestä ja palvelualueen tuotteiden myynnistä. Sinulla on kokonaisvastuu palvelutarjoaman strategisten painopisteiden kartoittamisesta ja määrittelystä, kehittämisestä, konseptoinnista ja tuotteistuksesta. Teet työssäsi aktiivista markkina- ja asiakaskartoitusta rakentaen uusia sekä syventäen olemassa olevia asiakkuuksia. Tuot osaamistasi ja näkemyksiä myös asiakasprojekteihin yhteistyössä muiden Tekirin asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinun olevan vahvasti kaupallisesti ajatteleva markkinointiviestinnän tekijä, joka kykenee kehittämään palveluita ja liiketoimintaa asiakaslähtöisesti sekä johtamaan asiakkuuksia ja projekteja. Osaat kiteyttää asioita selkeäksi ydinviestiksi ja käydä strategisen tason keskusteluja markkinointi- tai liiketoimintapäättäjien kanssa tuloksekkaasti. Vahvan asiakasymmärryksen myötä kykenet kartoittamaan asiakkaiden tarpeita konsultatiivisesti ja muodostamaan sen pohjalta näkemyksiä palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi sekä viemään toimenpiteitä käytäntöön. Arvostamme aiemman mainos- tai viestintätoimistotaustan lisäksi kokemusta yrityksen tulosvastuullisista myynnin ja/tai markkinoinnin tehtävistä. Kokemus molemmista on ehdoton etu tehtävässä.

Lisäksi toivomme sinulta:

 • Näkemyksellisyyttä ja luovuutta kehittää sekä kaupallistaa markkinointiviestinnän tarjoamaa.
 • Kykyä ja halua osallistua asiantuntijana ja projektitiimin jäsenenä asiakasprojektien toteuttamiseen.
 • Kokonaisvaltaisten asiantuntijapalveluiden myyntitaitoa ja -halua.
 • Laajaa henkilökohtaista kontaktiverkostoa yrityselämässä.
 • Ennakkoluulottomuutta, energiaa, toimeen tarttumisen ja asioiden läpiviemisen taitoa.
 • Yhteisöllistä, osallistavaa otetta sekä rohkeutta tuoda näkemyksiä ja mielipiteitä esiin.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Ainutlaatuisen tekemisen, näkemisen ja oppimisen paikan uutta ahnaasti kehittävässä asiantuntijaorganisaatiossa.
 • Palkitun (viestintätoimistojen imagotutkimuksen ykkönen v. 2019), luotetun ja arvostetun brändin käyttöösi
 • Yrityksen, jonka liiketoimintaan pääset aidosti vaikuttamaan ja jonka kehitystyöhön saat tukea.
 • Asiakasprojekteja eri aloilla toimivien tavoitteellisten toimeksiantajien kanssa ja mahdollisuuden päästä asiakkaidemme kanssa kehittämään heidän liiketoimintaansa.
 • Ammattitaitoiset ja sitoutuneet kollegat.
 • Eteenpäin katsovan, rohkean kulttuurin, jossa saa toteuttaa itseään, yrittää ja kokeilla asioita – myös epäonnistua. Uskomme vahvasti, ettei mikään ole mahdotonta.
 • Toiminnan kasvaessa mahdollisuus funktion ja tiimin vetovastuuseen

 

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä, asiasta kertoo lisää Aki Hyryläinen puh. +358 400 200 878 (Mercuri Urval) ja Santtu Rautiainen +358 44 500 6557 (Mercuri Urval).

Tiedätkö olevasi juuri oikea ihminen tähän tärkeään tehtävään?  Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 16.6.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15338.

TUTUSTU TEKIRIIN

LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram