Täyttä asiaa ja mielenrauhaa

“Tärkein palvelumme on ajattelu.”

Toimistomme eteisen seinässä koreilee tämä yksi Tekirin ydinajatuksista. Kaikki varmasti tunnistavat, kuinka ajatteluun pysähtyminen ei ole arjessa aina helppoa – saati kriisin keskellä. Vuosien kokemuksemme vaativien viestinnän tilanteiden selvittäjänä on todistanut tämän meille kerta toisensa jälkeen. Kriisin äärellä leposyke on 150.

Tiedämme myös, että ajatteluun pysähtyminen on välttämätöntä parhaiden ratkaisujen saavuttamiseksi. Ja siksi me pysähdymme. Kohtaamme ja kuuntelemme. Perehdymme ja räätälöimme. Kun kaikki tuntuu toivottamalta, autamme myös asiakastamme pysähtymään ja tuomme mielenrauhaa.

Ajattelun arvo on tuottanut hedelmää. Olemme kasvaneet kymmenessä vuodessa yhdeksi Suomen suurimmista viestintätoimistoista. Viime vuonna Taloustutkimuksen toteuttamassa tutkimuksessa meillä oli viestintäalan paras imago ja asiakkaamme arvioivat meidät parhaaksi liiketoiminnan ymmärtäjäksi. Tutkimuksessa nousimme vertailun parhaalle sijalle myös muun muassa luotettavuudessa ja kyvyssä kuunnella asiakasta. Näistä tutkimustuloksista olemme edelleen ylpeitä ja kiitollisia.

Haluamme myös jatkossa tarjota asiakkaillemme pysähtymisen hetkiä, parasta ja monipuolisinta asiantuntemusta sekä pelkäämätöntä toimeen tarttumista erilaisten tilanteiden äärellä. Haluamme jatkuvasti kasvaa, kehittää omaa toimintaamme ja oppia uutta. Tehtävämme on etsiä myös uusia tapoja palvella asiakkaitamme paremmin. Syksyn aikana olemme uudistaneet ilmettämme ja verkkosivujamme. Olemme kirkastaneet monipuolista palvelutarjontaamme ja nostaneet ajatteluamme ja asiantuntijoitamme paremmin esille. Haluamme tarjota uudistetuilla sivuillamme ja kanavissamme myös jatkossa asiakkaillemme täyttä asiaa ja mielenrauhaa.

 

Jenny Kestilä, viestinnän suunnittelija