Rekry: viestintäkonsultti

Osaamisellemme on kova kysyntä ja siksi Tekirissä avoinna ollut viestintäkonsultin paikka on muutettu vakituiseksi ja hakuaikaa jatkettu 29.6. asti. Haemme timanttiseen joukkoomme:  

VIESTINTÄKONSULTTIA 

jolla on paloa etenkin mediaviestintään. Työsuhde on vakituinen. 

 

Mitä pääset tekemään:  

  • Kehittämään asiakkaidemme ansaitun median strategioita ja toteuttamaan niitä käytännössä.  
  • Rakentamaan viestintää päivänpolttavien uutisten takana.  
  • Työskentelemään nousevien alojen ja kasvavien talouden ja yhteiskunnan toimijoiden kanssa, muun muassa heidän tunnettuuttaan ja julkista profiiliaan rakentaen.  
  • Analysoimaan julkista keskustelua ja tarjoamaan kokonaisvaltaisia ja ratkaisukeskeisiä näkökulmia siihen osallistumiseen.  

  

Mitä toivomme sinulta: 

  • Kokemusta ja näkemystä mediamaailmasta toimittajan näkökulmastaTalousasioiden ja talousmedian ymmärrys on merkittävä vahvuus 
  • Idearikasta otetta ja kykyä löytää tuoreita näkökulmia eri toimialojen aihepiireihin.  
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja kykyä toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.  
  • Proaktiivista työskentelyotetta: olet aikaansaava ja rakentava tiimipelaaja. Pystyt myös johtamaan itseäsi ja toimimaan tarvittaessa itsenäisesti.  

 

Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta ja työskennellä yhdessä erilaisten asiakkaiden ja maan kokeneimman ja asiantuntevimman konsulttitiimin kanssa. Tekir tarjoaa näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnissa. Mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien lisäksi saat mukavan työyhteisön, joka arvostaa, kannustaa ja välittää. 

 

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Johanna Henttonen, puh. 040 530 0778 ja sähköpostilla johanna@tekir.fi. 

Lähetä tiivis hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi. Hakuaika kestää 29.6. asti, mutta haastattelemme kandidaatteja jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Tietosuojalauseke

 

Tekir

Olemme yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella.

Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja työskentelemme yksityisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden, perheyritysten, pienten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla. 

Osaamisellemme on jatkuvasti lisää kysyntää, siksi etsimme nyt uusia tekijöitä.