Rekry: viestinnän suunnittelija

Osaamisellemme on kova kysyntä ja siksi haemme Tekirin timanttiseen joukkoon: 

 VIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA 

jolla on laaja-alaista kokemusta viestinnän käytännön työstä ja halua kasvaa ja kehittyä. Työsuhde on vakituinen. 

Mitä pääset tekemään:  

  • Osallistumaan asiakkaidemme yritysviestinnän ja muutosprojektien, median, vaikuttajaviestinnän, vastuullisuuden, työyhteisöviestinnän, talousviestinnän ja markkinointiviestinnän strategioiden suunnitteluun, ja toteuttamaan niitä käytännössä. 
  • Tuottamaan puhuttelevia ja vaikuttavia sisältöjä asiakkaidemme sisäiseen ja ulkoiseen viestintään mm. tiedotteiden, videoiden ja somesisältöjen muodossa.  
  • Analysoimaan toimialoja, seuraamaan julkista keskustelua ja mediaa sekä taustoittamaan ilmiöitä: tarjoamaan kokonaisvaltaisia ja ratkaisukeskeisiä näkökulmia keskusteluun osallistumiseen ja dialogiin. 
  • Tekemään taustakartoituksia ja tukemaan Tekirin myyntiä ja markkinointia. 
  • Työskentelemään nousevien alojen sekä kasvavien talouden ja yhteiskunnan toimijoiden kanssa.  

Mitä toivomme sinulta: 

  • 1-3 vuoden kokemusta yritysviestinnästä/vastuullisuudesta/ liiketoiminnan kehityksestä ja tätä tukevaa korkeakoulututkintoa.  
  • Vahvoja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja kykyä toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.  
  • Idearikasta otetta ja kykyä löytää tuoreita näkökulmia eri toimialojen aihepiireihin.  
  • Proaktiivista työskentelytapaa: olet aikaansaava ja rakentava tiimipelaaja.  
  • Pystyt johtamaan itseäsi sekä toimimaan tiimissä ja myös itsenäisesti.  

 

Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta ja työskennellä yhdessä erilaisten asiakkaiden sekä maan kokeneimman ja asiantuntevimman konsulttitiimin kanssa. Tekir tarjoaa näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnissa. Mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien lisäksi saat mukavan työyhteisön, joka arvostaa, kannustaa ja välittää. 

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa 19.7. klo 10-11 ja 21.7. klo 14-15 johtaja Eero Rämö puh. 040 539 2737 ja sähköpostilla eero@tekir.fi. 

Lähetä tiivis hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi. Hakuaika kestää 2.8. asti, mutta haastattelemme kandidaatteja jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. 

Tekir 

Olemme yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella. 

Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja työskentelemme yksityisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden, perheyritysten, pienten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla.   

Osaamisellemme on jatkuvasti lisää kysyntää, siksi etsimme nyt uusia tekijöitä.