Technopolis

Tekir viestinnän ja IR:n kumppanina

Ostotarjouksen viestinnällinen strategia

Varautuminen

Viestintämateriaalien tuottaminen

Sisäisen viestinnän tuki

Viestinnän koordinaatio yhteistyössä asiakkaan kanssa

Tekirin tuki oli meille arvokasta intensiivisen projektin keskellä. Saimme käyttöömme lisäresursseja ja näkemystä yrityskaupan viestinnän hoitamiseen, sekä ketterästi ja tiukassa aikataulussa työskentelevän omistautuneen tiimin. Tekir osasi huomioida viestinnässä eri sidosryhmiemme tarpeet ja sen työ oli laadukasta yhteisen projektimme alusta loppuun. Voin suositella Tekiriä vastaaviin projekteihin

Karri Hautanen, Technopolis Oyj:n markkinointijohtaja

Tekir toimi Technopolis Oyj:n viestinnän ja IR:n kumppanina syksyllä 2018, kun Kildare Nordic Acquisitions S.à r.l. teki julkisen käteisostotarjouksen kaikista Technopolis Oyj:n osakkeista.

Tekir suunnitteli Technopoliksen kanssa ostotarjouksen viestinnällisen strategian, kartoitti varautumista vaativat teemat sekä tuotti sekä sisäiset että kumppaneille ja asiakkaille lähteneet viestintämateriaalit. Lisäksi Tekir koordinoi viestinnän toteutuksen siten, että se pysyi projektin muiden vaiheiden tahdissa. Kaikki tämä tehtiin jatkuvassa ja intensiivisessä yhteistyössä asiakkaan viestinnän ja IR:n kanssa.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

initial image

Johanna Henttonen

Johtaja
+358 40 530 0778
johanna@tekir.fi