Oletko sinä Tekirin uusi viestintäkonsultti tai johtava konsultti?

Vastataksemme entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin Tekir etsii

VIESTINTÄKONSULTTIA / JOHTAVAA KONSULTTIA

toteuttamaan ja vetämään asiakkaidemme monipuolisia ja mielenkiintoisia projekteja talous- ja sijoittajaviestinnässä, yrityskaupoissa ja listautumisissa, strategia- ja muutosprojekteissa sekä vastuullisuuden kehittämisessä.

Sinulla on useamman vuoden työkokemus ja rautaista osaamista sijoittajaviestinnästä, vastuullisuudesta tai strategisesta muutoksesta. Erikoisosaamisalueesi lisäksi tunnet myös muut kolmesta osa-alueesta ja olet työskennellyt niihin liittyvien projektien parissa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta viestintätoimistosta roolista, jossa vastuullasi on ollut asiakastyö, myynti sekä asiakkuuksien kasvattaminen. Osaat suunnitella ja johtaa projekteja ja osallistut myös itse asiantuntijana projektien toteuttamiseen. Hommia ei meillä tehdä yksin, vaan tukenasi on laaja-alainen ja kokenut Tekirin tiimi.

Viihdyt asiakas- ja myyntityössä ja tunnistat helposti uusia mahdollisuuksia. Osaat auttaa asiakkaitamme luovimaan muutostilanteissa ja löydät toimivat ratkaisut sidosryhmien luottamuksen voittamiseksi.

Tiimiimme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava viestinnän ammattilainen. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa sekä kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnin parissa, monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät, vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittyä ja saada lisää vastuuta osana Tekirin asiantuntevaa tiimiä.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut liukuvasti jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi heti osoitteeseen rekry@tekir.fi, kuitenkin 14.3.2021 mennessä. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Johanna Henttonen, puh. +358 40 530 0778 tai johanna@tekir.fi.

Tekir Oy on yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella. Tärkein palvelumme on ajattelu.

Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja työskentelemme yksityisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden, perheyritysten, pienten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla.

Tekirin rekrytoinnin tietosuojaseloste