Oletko sinä Tekirin uusi viestinnän harjoittelija?

Haemme viestinnän harjoittelijaa mukaan monipuolisten osaajiemme joukkoon. Lupaamme sinulle huikean työyhteisön ja monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme erilaisia viestintäprojekteja. 

Tekir on täyden palvelun viestintätoimisto. Vahvuutemme on yhteiskunnallisen keskustelun ja asiakkaidemme liiketoimintaympäristön ymmärryksessä. Työmme koostuu monipuolisista viestinnän projekteista, joissa autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Olemme luovia ideoijia, analyyttisia yhteiskunnallisen keskustelun luotaajia, tarkkoja sisältöjen tekijöitä. Tekir on Suomen paras kriisiviestintätoimisto, joten olemme tottuneet tekemään viestintää haastavissakin tilanteissa. 

Viestinnän harjoittelijat ovat tärkeä osa työyhteisöämme. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tuoda oma osaamisesi esiin tiimeissämme, mutta yhtä tärkeää meille on, että harjoittelijamme pääsevät oppimaan uutta ja kehittämään osaamistaan. Viestintätoimistossa pääset tekemään viestintää monista eri näkökulmista, ja asiakkaidemme kautta pääset myös tutustumaan eri alojen mielenkiintoiseen arkeen. 

Ja kyllä. Oikeasta työstä maksetaan oikeaa palkkaa, eli harjoittelumme on palkallinen. 

MILLAISTA HARJOITTELIJAA ETSIMME? 

Tekirin entisistä harjoittelijoista löytyy kauppatieteilijöitä, toimittajia, yhteiskuntatieteilijöitä, tradenomeja ja kääntäjiä. Taustallasi ei siis ole suurta merkitystä. Toivomme kuitenkin, että olet joko opintojesi loppuvaiheessa tai olet jo hankkinut kokemusta ja näkemystä viestinnästä harjoittelun, töiden tai vapaaehtoistöiden kautta. Yhdistäviä tekijöitä kaikilla entisillä harjoittelijoillamme on ollut halu oppia uutta, kehittyä ja hypätä uusien haasteiden pariin innolla ja ilolla. 

Kollegoiden apua ja tukea on Tekirissä aina tarjolla, mutta toivomme sinulta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Tiimiimme sopii luova, joustava ja hyvällä yleissivistyksellä varustettu osaaja. Olet skarppi viestijä, ymmärrät mediaa, seuraat aktiivisesti ilmiöitä ympärilläsi, etkä pelkää sanoa ääneen mielipiteitäsi. Arvostamme liiketoiminnan ymmärtämistä ja kiinnostusta yritysten toimintaa ja asiakastyötä kohtaan. Monipuolinen kielitaito ja sujuva sisältöjen tuottaminen on plussaa. 

Monipuolinen ja tuntimäärältään sovittavissa oleva työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Harjoittelun kesto on tyypillisesti 4–8 kuukautta. 

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja  Riikka Kouhi, sähköpostillariikka@tekir.fi tai puhelimitse 040 558 2385 ma 15.6. klo 10-12 tai ke 24.6. klo 14-16. 

Kerro meille, mitä osaamista toisit tiimiimme ja millaisen työkaverin me sinusta saisimme. Lähetä lyhyt hakemuksesi viimeistään 28.6. osoitteeseen rekry@tekir.fi. 

Sisällytä hakemukseesi toiveesi tuntipalkasta sekä tieto siitä, kuinka monta tuntia viikossa voisit tehdä töitä Tekirin tiimissä. Liitä mukaan CV:si ja linkki mahdolliseen LinkedIn-profiiliisi.