Marja Mäkinen Tekirin johtavaksi konsultiksi

Marja Mäkinen aloitti 2.11.2020 Tekirin johtavana konsulttina. Hän vahvistaa erityisesti Tekirin talous- ja sijoittajaviestinnän osaamista.

Marjalla on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus sijoittajasuhteiden hoidosta ja talousviestinnän tehtävistä. Viimeisimpänä Marja on vastannut Outokummun ja DNA:n sijoittajasuhdetoiminnoista. Marja on työssään keskittynyt erityisesti aktiivisten ja pääomamarkkinoita palvelevien ir-strategioiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Marja tulee auttamaan Tekirin asiakkaita monipuolisesti sijoittajasuhteisiin ja -viestintään liittyvissä projekteissa ja parhaiden käytäntöjen kehittämisessä.

“Odotan innolla moninaisia ja mielenkiintoisia projekteja Tekirin ammattitaitoisten kollegojen ja eri toimialoilla vaikuttavien asiakasyritysten kanssa sekä mahdollisuutta päästä hyödyntämään omaa osaamistani ja kokemustani asiakkaidemme kehitystarpeissa”, Marja kertoo.

Tekirillä on jo entuudestaan laajaa kokemusta asiakkaiden talous- ja sijoittajaviestinnän projekteista, ja Marjan rekrytoinnin myötä osaaminen laajenee entisestään.

“Olemme todella iloisia, että saamme Marjan mukaan vahvistamaan Tekirin osaamista. Marjan rekrytoinnin myötä pystymme yhä paremmin tukemaan asiakkaitamme sijoittajasuhteiden hoidossa ja sijoittajaviestinnän tarpeissa”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kertoo.

Lämpimästi tervetuloa, Marja!