Maija Taimi Tekiriin johtavaksi konsultiksi vetämään vastuullisuuden palveluja 

Strategiseen viestintään erikoistunut viestintätoimisto Tekir vahvistaa osaamistaan, kun Maija Taimi (KTM) aloittaa vastuullisuuden johtavana konsulttina 20.9.2021. Taimi on työskennellyt aiemmin mm. Fiskarsin viestintä- ja vastuullisuusjohtajana, viestinnän tehtävissä Nokiassa, sisäisen viestinnän johtajana Cargotecissä sekä viestintäkonsulttina. 

 Tekirin toimitusjohtaja Riikka Kouhi on innoissaan Maija Taimin liittymisestä osaksi Tekirin asiantuntijoita. 

 ”Vastuullisuus on tulevaisuuden kilpailuetu ja olennainen osa jokaisen yrityksen ja organisaation arkipäivää. Vastuullisuus myös kehittyy ja laajenee vauhdilla ja se koskettaa laajasti koko yhteiskuntaa. Näemme että vastuullisuuspalveluille on kasvavaa kysyntää ja se onkin yksi kasvualueistamme. Olemme todella iloisia, että saamme Maijan asiantuntijuuden vahvistamaan osaamistamme ja hänet vetämään vastuullisuuteen liittyvää konsultointiamme.” kertoo Kouhi.  

”Yrityksiltä ja yhteisöiltä edellytetään yhä enemmän vastuullista liiketoimintaa ja läpinäkyvyyttä tavoitteiden ja tulosten osalta. On myös tärkeää edistää asioita, jotka ovat sidosryhmille merkityksellisiä. Olen todella iloinen voidessani osana Tekirin tiimiä auttaa ja tukea yrityksiä ja yhteisöjä toimimaan kestävällä tavalla niin ympäristön kuin ympäröivän yhteiskunnan kannalta sekä tunnistamaan vastuullisuuden tarjoamat mahdollisuudet menestymiseen”, sanoo Maija Taimi.  

Tekir on viime vuosina keskittynyt yhä vahvemmin yritysvastuun ja vastuullisuuden konsultointiin ja toteuttanut asiakkailleen monipuolisia vastuullisuusprojekteja, olennaisuusanalyyseja ja vastuullisraportointia. Maija Taimin rekrytoinnin myötä Tekir vahvistaa vastuullisuuteen liittyvää liiketoimintaansa entisestään keskittyen erityisesti strategiseen neuvonantoon ja yritysten ylimmän johdon konsultointiin.  

 

Lisätietoa:  

Maija Taimi 
Tekirin johtava konsultti 
+358 50 487 1561 

 Riikka Kouhi 
Tekirin toimitusjohtaja 
+358 40 558 2385  
riikka@tekir.fi