Jens Sørensen Tekiriin

Tekir jatkaa kasvuaan ja laajentaa osaamistaan. Tekir on nimittänyt KTM Jens Sørensenin viestintäkonsultiksi 1.2.2017 alkaen.

Jens Sørensen

Jens Sørensen on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin tehtävissä muun muassa TrademarkNow:ssa ja Smartly.io Solutionsissa, jossa hän viimeksi vastasi sekä Britannian että Pohjois- ja Etelä-Amerikan toimintojen avaamisesta. Jens Sörensen on toiminut myös aktiivisesti suomalaisessa start-up -yhteisössä.

”Jensillä on mielenkiintoinen tausta myynnissä, markkinoinnissa sekä uuden liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa. Jensin osaaminen ja omakohtainen kokemus uudenlaisen ja rohkean liiketoiminnan tekemisestä sekä kansainvälistämisestä ovat varmasti hyödyksi sekä asiakkaillemme että myös Tekirin kehittämiselle”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo.

“Varhaisen vaiheen aihiot ja yritykset lähtevät liikkelle puhtaasti sillä, että perustajalla on tarina kerrottavana joko ensimmäisille asiakkaille, rahoittajille tai molemmille. Tarinan pitää olla timanttinen – strategisen viestinnän ymmärtämisen tärkeys on ensisijaista. Olen erittäin innoissani päästessäni valjastamaan vuosien aikana kertyneen kokemukseni startup-maailmasta sekä Tekirin että sen asiakkaiden tulevaisuuden näkymien kehittämisen hyväksi”, Jens Sørensen kommentoi.