Kuvassa viestintäkonsultti Jenni Vuorio

Jenni Vuorio johtavaksi konsultiksi kehittämään Tekirin työyhteisöviestinnän palveluita

Johtavaksi konsultiksi nimitetty Jenni Vuorio on työskennellyt Tekirissä tammikuusta 2019 lähtien. Koulutukseltaan Vuorio on kauppatieteiden maisteri ja ennen Tekiriin tuloaan hän on työskennellyt useissa globaalisti toimivissa matriisiorganisaatioissa. Vuoriolla on monipuolista kokemusta haastavista viestinnän ja HR:n kehittämistehtävistä sekä muutosjohtamisesta.

”Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä pärjäävät jatkossa vain sellaiset yritykset, jotka onnistuvat oivalluttamaan työntekijänsä mukaan muutosmatkalle. Tämän tueksi tarvitaan suunnitelmallista mutta ketterää, läpinäkyvää ja ratkaisukeskeistä työyhteisöviestintää”, Jenni Vuorio kommentoi.

”Digitaalisella aikakaudella kasvokkaiset keskustelut ovat arvokkaampia kuin koskaan aiemmin. Digitaalisilla kanavilla voidaan ja pitääkin tukea työyhteisöviestinnän vuorovaikutteisuutta ajasta ja paikasta riippumatta. Varsinaiset oivallukset tapahtuvat silti lähes aina aidoissa kohtaamisissa”, Vuorio jatkaa.

Työntekijäkokemus vaikuttaa suoraan asiakaskokemukseen ja näin ollen liiketoiminnan tulokseen. Siksi työyhteisöviestinnän strateginen suunnittelu kiinnostaa yhä enemmän myös organisaatioiden ylintä johtoa. Työyhteisöviestintää tehdään ylimmän johdon, esimiesten, HR:n ja viestinnän tiiviissä yhteistyössä. Jenni Vuorion osaaminen on Tekirin asiakkaiden hyödyksi erityisesti yrityskulttuurin, johtamiskäytäntöjen ja työnantajakuvan kehittämiseen liittyvissä projekteissa.

”Jenni on vastannut vuoden alusta Tekirin työyhteisöviestinnän kehittämisestä, tehnyt erinomaista työtä ja tuonut Tekiriin uutta näkemystä. Uskomme, että työyhteisö-, rekrytointi-, ja johtamisviestintä tulevat nousemaan asiakkaidemme keskuudessa yhä tärkeämmiksi kehittämiskohteiksi lähitulevaisuudessa. Meillä on paljon annettavaa asiakkaidemme työyhteisöviestinnän strategisena kumppanina ja vastuu tämän kokonaisuuden kehittämisestä säilyy Jennillä myös tulevaisuudessa”, Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo.

Jennin kanssa voit sparrailla työyhteisöviestinnän ongelmiin ja ratkaisuihin liittyen Twitterissä @jennivuorio tai kasvokkain 13.-14.11.2019 Alma Talentin Työyhteisviestintä 2019 -seminaarissa Finlandia-talolla.