Haemme Tekiriin Senior Digital Marketing Specialistia

Laajennamme liiketoimintaamme ja etsimme sinua digimainonnan ja analytiikan vahva osaaja,

Senior Digital Marketing Specialist,

vakituiseen työsuhteeseen vetämään ja toteuttamaan asiakkaidemme monipuolisia projekteja.

Pääset mukaan luomaan vahvempaa, kokonaisvaltaista ja vaikuttavaa markkinointia ja viestintää monipuolisesti asiakkaillemme. Sinun roolisi on olla tiimissä rakentamassa vahvaa näkyvyyttä maksetun median puolella, hakukoneissa ja sosiaalisen median kanavissa (Google, LinkedIn, Tiktok, Jodel, Reddit, Facebook). 

Analysoit ja kehität strategisesti asiakkaidemme liiketoimintaa ja erityisesti maksetun mainonnan ratkaisuja. Pelkkä näkyvyyden tai klikkien saaminen ei riitä, vaan sinulla on halu kehittää tekemistä jatkuvan testaamisen ja optimoinnin kautta löytääksesi parhaat ratkaisut valittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Kehität yhteistyössä tiimin kanssa myös Tekirin liiketoimintaa ja palveluita. Meillä saat äänesi kuuluviin ja pääset näyttämään kykysi. 

Pääset uudistamaan ja kehittämään kykyämme raportoida tuloksia ymmärrettävästi ja visuaalisesti esim. Google datastudiolla. 

Toivomme sinulta aiempaa vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään digi-/mediatoimistosta tai vaativista inhouse-rooleista. Tarvitset työssäsi vankkaa osaamista Googlen työkaluista (Ads, Analytics, Search consule, tag manager jne.) sekä sosiaalisen median kanavista. Sinulla on myös kyvykkyyttä rakentaa luotettavaa raportointia ja johtaa toimenpiteitä datasta.  

Työskentelyotteesi on proaktiivinen: pystyt johtamaan itseäsi ja toimimaan tarvittaessa itsenäisesti. Tukenasi on kuitenkin koko Tekirin asiantunteva tiimi. Sinulla on intoa olla rakentamassa palveluita ja kehittämässä liiketoimintaa. Uskallat olla oma itsesi ja haluat tulla osaksi meitä. Arvostamme näkemystäsi ja toivomme, että tuot ajatuksesi esille. 

Haluamme tarjota sinulle roolin ja työyhteisön, joissa pääset kehittämään sekä asiakkaidemme liiketoimintaa että itseäsi. Pääset toimimaan erilaisten organisaatioiden kanssa ja konsultoimaan myös ylintä johtoa. Organisaatiomme hierarkia on matala ja kulttuurimme rakentuu asiantuntijoidemme vahvaan osaamiseen ja luottamukseen. Meillä on aidosti vapautta ja vastuuta. 

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen rekry@tekir.fi, kuitenkin 14.3.2021 mennessä. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si. 

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtava konsultti Nico la Fiura, puhelimitse pe 5.3. klo 13-15, +358 41 544 2798 tai nico@tekir.fi.  
 
Tietosuojalauseke