Haemme talouden ja hallinnon asiantuntijaa

Tekir etsii vanhempainvapaan sijaiseksi

TALOUDEN JA HALLINNON ASIANTUNTIJAA

liiketoimintalähtöisellä ja proaktiivisella otteella.

Tehtävänimike täsmentyy valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtävä sopii henkilöille, joilla on kokemusta esimerkiksi business controllerin, controllerin tai talouspäällikön tehtävistä.

Olet järjestelmällinen liiketoiminnan tukija, jolla on osaamista ja kokemusta talouden analysoinnista ja raportoinnista. Toimit johdon päätöksenteon tukijana ja tiedon tuottajana. Omaksut uusia järjestelmiä helposti. Suhtaudut innolla uuden kehittämiseen, mutta siedät myös rutiineja.

Tehtävä on monipuolinen ja ulottuu niin talouden, hallinnon kuin palkkahallinnon tehtäväkentille sekä osaamisestasi riippuen myös henkilöstöhallinnon osa-alueille. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös johtoryhmän ja hallituksen puheenjohtajan kanssa. Toimistopäällikkö on lähin kollegasi, tuet työlläsi koko organisaatiota sekä ohjaat ulkoisten palveluntuottajien toimintaa.

Edellytämme tehtävässä:

  • Kokonaisvaltaista talouden ja hallinnon ymmärtämistä sekä raportointiosaamista
  • Osaamista ja kykyä budjetointiin ja ennustamiseen sekä kassanhallintaan
  • Hyviä IT- ja Excel-taitoja
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

HR-asioiden tuntemus on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnin parissa kasvavassa asiantuntijaorganisaatiossa, monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät, vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittyä ja saada lisää vastuuta osana Tekirin asiantuntevaa tiimiä.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus joulukuusta 2020 vähintään vuoden 2021 loppuun.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa talous- ja hallintopäällikkö Laura Julkunen, 0503687478, laura@tekir.fi.

Lähetä tiivis hakemuksesi 26.10.2020 mennessä osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lähetä hakemuksesi siis nopeasti!

 

Tekir Oy on yksi Suomen luotetuimmista ja suurimmista viestintätoimistoista, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla. Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella. Tärkein palvelumme on ajattelu.

Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kumppani strategisessa viestinnässä ja työskentelemme yksityisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden, perheyritysten, pienten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa sekä ulkomailla.