Dimitri Qvintus Tekiriin

Tekir jatkaa osaamisensa vahvistamista ja laajentamista.

Tekir on nimittänyt viestintäkonsultiksi Dimitri Qvintuksen alkaen 15.2.2017. Qvintus on aiemmin työskennellyt peruspalveluministerin ja valtiovarainministerin erityisavustajana sekä viimeksi SDP:n eduskuntaryhmän viestintävastaavana.

”Kysyntä Tekirin analyyttiselle ja pitkäjänteiselle vaikuttajaviestinnän konsultoinnille kasvaa kovaa vauhtia. Qvintus vahvistaa Tekirin osaamista erityisesti tällä alueella, Dimitrillä on erinomainen ymmärrys suomalaisen poliittisen päätöksenteon prosesseista sekä siitä, miten ne koskettavat yrityksiä entistä enemmän. Dimitri pystyy politiikan ymmärryksensä lisäksi tuomaan myös vahvan viestinnällisen osaamisensa asiakkaidemme hyödyksi”, toteaa Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi.

Erityisesti kansainvälisten asiakkuuksien määrän kasvu on lisännyt Tekirin kysyntää vaikuttajaviestinnän alueella. Tekir onkin uudistanut vaikuttajaviestinnän toimintatapoja Suomessa. Tekirin luoma Politiikkaluotain antaa konkreettisia poliittisen varautumisen ja ennakoimisen työkaluja asiakkaidensa käyttöön.

”On todella mielenkiintoista ja innostavaa tulla alalle, joka kasvaa Suomessa jatkuvasti. Tekirissä minulla on tilaisuus olla mukana lisäämässä vuorovaikutusta ja ymmärrystä elinkeinoelämän, järjestöjen ja päätöksentekijöiden välillä. Tämän lisäksi Tekir tarjoaa minulle erinomaisen mahdollisuuden sekä hyödyntää yhteiskunnallista osaamistani ja verkostojani että oppia ymmärtämään viestintää ja yhteiskuntaa uudella tavalla”, Dimitri kommentoi.