<< Takaisin

Tekir X -juhlat – palaa tunnelmiin ja kuviin!

Tekir X -juhlia eli Tekirin 10-vuotisjuhlia juhlittiin keskiviikkona 26.9. Tilaisuudessa kuulimme tekirläisten mietteitä vuosien taipaleesta ja jaoimme Tekir-palkinnon luottamusta herättäneestä viestinnästä. Lisäksi kuulimme mielenkiintoiset puheenvuorot luottamuksesta puhujavierailtamme.

Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kiittämässä tekirläisiä, asiakkaita ja kumppaneita kuluneista vuosista. Kuva: Usva Torkki

Juhlassa nostimme maljan kuluneille 10 vuodelle, jotka ovat olleet täynnä vauhdikasta, palkitsevaa ja innostavaa viestintätyötä erityisesti kriisiviestinnän ja maineenhallinnan parissa. ”Tekiristä on kasvanut kokoaan suurempi yhteisö ja alan haastaja”, totesi toimitusjohtajamme Mikko Hämeenniemi.

Kiitos näistä kymmenestä vuodesta kuuluu erityisesti Tekirin perustajalle ja hallituksen puheenjohtajalle Harri Saukkomaalle, joka 10 vuotta sitten sai kipinän siirtyä media-alalta viestintäkonsultoinnin maailmaan.

Tekirin perustaja, hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa ja hänen vaimonsa, toinen Tekirin omistajista ja hallituksen jäsen Melek Mazici. Kuva: Usva Torkki

Tekir X -iltapäivässä juhlimme myös luottamusta, johon kaikki työmme perustuu.

Palkintoa Petteri Orpolle ja Päivi Nergille jakamassa Riikka Kouhi ja Harri Saukkomaa. Kuva: Usva Torkki

Teemaan sopien luovutimme valtiovarainministeri Petteri Orpolle ja alivaltiosihteeri Päivi Nergille Tekir-palkinnon tunnustuksena luottamusta herättävästä, ansiokkaasta, avoimesta ja sovittelevasta viestintätyöstä vuosina 2015–2016, kun Euroopan pakolaiskriisi saavutti Suomen.

Tekirin viestintäkonsultti Anu Mikkola juonsi tapahtuman. Kuva: Usva Torkki

Loistavat puhujavieraamme entinen pääministeri Paavo Lipponen, filosofi Eero Ojanen, Greenpeacen maajohtaja Sini Harkki sekä Venäjältä Afganistaniin liftannut toimittaja-valokuvaaja Emma Vepsä tarjosivat myös oman näkökulmansa luottamukseen juontajamme, Tekirin viestintäkonsultin Anu Mikkolan johdolla. Puheita yhdisti usko luottamuksen voimaan sekä ymmärrys sen kasvavasta tarpeesta muuttuvassa maailmassa.

Paavo Lipponen esittämässä puheenvuoroaan ”Luottamus: suomalaisen yhteiskunnan arvokkain pääoma”. Kuva: Usva Torkki
Sini Harkin puheenvuoro käsitteli luottamusta ilmastonmuutoksen aikana. Kuva: Usva Torkki
Filosofi Eero Ojanen puhui luottamuksesta ja todellisuudesta. Kuva: Usva Torkki
Venäjältä Afganistaniin liftannut Emma Vepsä kehoitti juhlijoita luottamaan rohkeasti tuntemattomiin. Kuva: Usva Torkki

Todettakoon, ettei millään ei ole merkitystä ilman luottamusta. Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta meihin vuosien varrella!

Kuva: Usva Torkki