<< Takaisin

Tekir Kuhina etsii digitaitoista graafikkoa

Luova toimisto Tekir Kuhina ja viestintätoimisto Tekir etsivät nopeaa ja somemaailmaa ymmärtävää graafista suunnittelijaa.

Hakusessa on erityisesti henkilö, joka tuntee digi- ja somemaailman, eli esimerkiksi termit banneri, Instagram-postaus ja infograafi ovat tuttuja. Toivomme, että taustaltasi löytyy erityisesti kokemusta nopeatempoisesta suunnittelusta vaikkapa mainonnan ja kenties vielä erityisemmin digimainonnan parista. Ymmärrät, miten luodaan koukuttavaa visuaalista sisältöä niin sosiaaliseen mediaan kuin perinteisempiinkin kanaviin, kuten esitteisiin ja muihin fyysisiin materiaaleihin.

Tietysti meitä kiinnostaa myös kaikenlainen erityisosaaminen, joten kerro ihmeessä taidoistasi, joista voisi olla meille hyötyä nyt ja tulevaisuudessa.

Toivomme, että sinulta löytyy vähintään muutaman vuoden kokemus esimerkiksi digitoimistosta tai mainostoimistosta. Pitkän CV:n sijaan vakuutat meidät taidoillasi, joten muistathan liittää hakemukseesi myös portfoliosi sekä työn, josta olet erityisen ylpeä.

Työssä pääset toteuttamaan asiakastöiden lisäksi myös omia materiaalejamme, joten ymmärrys esimerkiksi hyvästä myyntipresentaatiosta, verkkosivuista ja tarjouspyynnöistä on tervetullutta. Olet yhteistyökykyinen ja -haluinen ja pärjäät niin konsulttien kuin koodarienkin kanssa. Kuhinan lisäksi pääset työskentelemään tietysti myös koko viestintätoimisto Tekirin porukan ja asiakkaiden kanssa.

Meillä pääset tekemään erittäin monipuolisia projekteja loistavassa, vauhdikkaassa ja huumoria tursuavassa porukassa. Työajat ja työskentelypaikat päätät pitkälti itse, iso osa työstämme on toki yhdessä asiakkaittemme haasteiden ratkomista. Meillä on myös joustavia tapoja tehdä töitä: kokoaikaisen palkkatyön lisäksi voit halutessasi toimia osa-aikaisena tai freelancerina, esitä omat ajatuksesi hakemuksen yhteydessä.

Kiinnostaako? Hienoa! Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja portfoliosi 30.4. mennessä osoitteeseen rekry@tekir.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ville Kormilainen
Johtaja, Tekir Kuhina
ville@tekir.fi
040 7430003

Tekir Kuhina on luova toimisto, jonka ytimessä on vahva sosiaalisen median osaaminen. Kuhina tarjoaa asiakkailleen luovaa suunnittelua, valmennuksia sekä täyden kattauksen sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin palveluja. Tekir Kuhina tarjoaa luovuutta liiketoimintasi tueksi.

Tekir on vaativan viestinnän konsulttiyritys, joka uskoo vaikuttavan viestinnän syntyvän sekä ennakoimalla että hetkeen heittäytymällä. Vaikuttava viestintä tukee yrityksen liiketoimintaa ja onnistuu puhuttelemaan. Meidän tehtävämme on ratkaista asiakkaidemme viestinnällisiä pulmia ja tuoda mielenrauhaa niin kriisin hetkeen kuin arkeenkin. Tärkein palvelumme on ajattelu.