<< Takaisin

Tekir etsii viestintäkonsulttia

Tekir Oy on arvostettu maineenhallinnan ja vaativan viestinnän toimisto, joka konsultoi ja valmentaa asiakkaitaan viestinnän ja liiketoiminnan eri alueilla.

Työskentelemme uteliaasti, kriittisesti ja tinkimättömällä asenteella. Tärkein palvelumme on ajattelu. Työskentelemme yksityisten suuryritysten, pörssiyhtiöiden, perheyritysten, pienten yritysten, julkisten yhteisöjen ja yksityishenkilöiden kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Osaamisellemme on jatkuvasti lisää kysyntää, siksi etsimme uusia tekijöitä.

Tekir etsii vakituiseen työsuhteeseen

VIESTINTÄKONSULTTIA

toteuttamaan ja vetämään asiakkaidemme monipuolisia projekteja.

Osaat suunnitella ja johtaa projekteja sekä osallistut asiantuntijana projektien toteuttamiseen. Tiimiimme sopii idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava viestinnän ammattilainen. Arvostamme hakemassamme henkilössä erityisesti osaamista ja kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Kokemus talous- ja sijoittajaviestinnän alueelta on myös eduksi.

Ymmärrät nykyaikaisen viestintä- ja mediaympäristön toiminnan ja merkityksen liiketoiminnalle. Sinulla on myös näkemystä alan kehityksestä. Ymmärrät asiakkaidemme vaatimuksia ja viestinnän muuttuvaa roolia yritysten arjessa. Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden työkokemusta esimerkiksi organisaatioviestinnästä tai viestintätoimistosta. Arvostamme työhön soveltuvaa tutkintoa.

Tarjoamme näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnin parissa, vaativat ja monipuoliset tehtävät, vapautta ja vastuuta sekä mahdollisuuden kehittyä ja saada lisää vastuuta osana Tekirin asiantuntevaa tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa johtaja Riikka Kouhi, puh. 040 558 2385.

Lähetä tiivis hakemuksesi 11.6.2018 mennessä osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si.