<< Takaisin

Tekir etsii kehittämishaluista talous- ja hallintopäällikköä

Tekir etsii nyt järjestelmällistä ja kehittämishaluista talous- ja hallintopäällikköä joukkoonsa!

Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja tavoitteenasi on varmistaa talousasioiden ja hallinnon sujuvuus, jotta Tekirin konsultit pystyvät suuntaamaan täyden energiansa asiakastyöhön. Vedät Tekirin talous- ja hallintotoimintoa, johon kuuluvat tällä hetkellä toimistopäällikkö ja osa-aikainen toimistoassistentti. Vastaat näiden toimintojen toteuttamisesta itse, yhteistyössä toimistopäällikön kanssa sekä ulkoisten palveluntuottajien kanssa.

Vastaat osto- ja myyntireskontran sekä kassan hallinnoinnista, toimit pääyhteyshenkilönä Tekirin kirjanpitäjälle, raportoit talousluvuista johtoryhmälle, sekä vastaat tiimin kanssa käytännöntason työsuhdeasioista, kuten palkkoihin, verokortteihin ja työterveyshuoltoon liittyvistä asioista. Olet vastuussa Tekirin sopimuksista, kuten alihankintasopimuksista ja palveluiden kilpailuttamisesta.

Etsimämme henkilö on järjestelmällinen, proaktiivinen ja kehittämishaluinen tekijä, jolta löytyy jo entuudestaan kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Olet tarkka, vastuuntuntoinen, viestit sujuvasti ja kykenet pitämään monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti. Haluat viedä Tekirin hallinnon prosesseja eteenpäin kehittämällä tehokkaampia työskentelytapoja. Motivoidut asioiden sujuvuuden varmistamisesta muiden töiden helpottamiseksi.

Työskentelet alkuvaiheessa Tekirin ulkoistetun talousjohtajan kanssa, mutta osaamisestasi riippuen voit itse kehittyä yrityksen talousjohtajaksi. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin henkilöä, joka on halukas työskentelemään päivittäin hallinnon arjen toimivuuden takaamiseksi ja kehittämiseksi.

Tekirissä pääset liittymään noin 30 hengen nuorekkaaseen, joustavaan ja eteenpäin katsovaan työyhteisöön. Tekirissä viihdytään aidosti, josta kertoo esimerkiksi yrityksen pieni vaihtuvuus.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toivomme sinun olevan valmis aloittamaan elokuussa 2018, mutta tarkka aloitusaika on sovittavissa.

Edellytämme:

– Taloushallinnon osaamista työkokemuksen kautta
– Järjestelmällistä, proaktiivista ja kehittämishaluista työotetta
– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 13.5.2018 mennessä meille aTalentin kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäiväsi.

Lisätietoja tehtävästä saat toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemeltä ja rekrytointiprosessista aTalentin Recruitment Manager Emma Toivolalta (+358 50 304 5809, emma.toivola@atalent.fi).