<< Takaisin

Tekir etsii johtavaa konsulttia

Tekir etsii vakituiseen työsuhteeseen johtavaa konsulttia vastaamaan asiakkaidemme monipuolisista projekteista ja osallistumaan Tekirin kehittämiseen.

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus vaativista viestinnän ja viestinnän johtamisen tehtävistä sekä liiketoiminnan ymmärtämiseen, sparraamiseen ja kehittämiseen liittyvistä vastuista. Olet esimerkiksi vastannut viestinnän, markkinoinnin ja/tai yhteiskuntasuhteiden vetämisestä.

Ymmärrät nykyaikaisen viestintä- ja mediaympäristön toiminnan ja merkityksen liiketoiminnalle. Sinulla on myös näkemystä alan kehityksestä. Ymmärrät asiakkaidemme vaatimuksia ja viestinnän muuttuvaa roolia yritysten arjessa. Arvostamme aiempaa kokemusta konsultin työstä, esimieskokemusta sekä osaamista ja kielitaitoa toimia kansainvälisten asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme näköalapaikan viestinnän ja ylimmän johdon konsultoinnin parissa, vaativat ja monipuoliset tehtävät, vapautta ja vastuuta sekä polun nousta Tekirissä vastuullisempiin tehtäviin esimerkiksi johtoryhmän jäsenenä, liiketoiminnan vetäjänä tai esimiehenä.

Lisätietoja tehtävästä ja Tekiristä antaa toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi, puh. 044 292 1803.

Lähetä tiivis hakemuksesi 22.10.2017 mennessä osoitteeseen rekry@tekir.fi. Sisällytä hakemukseesi alustava palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV:si.

www.tekir.fi
www.linkedin.com/company/tekir-oy
facebook.com/Tekir.fi
twitter.com/TekirFi